Poklanjamo vama i vašoj prijateljici dvije ulaznice za La Femme festival u Dubrovniku

Poklanjamo vama i vašoj prijateljici dvije ulaznice za La Femme festival u Dubrovniku
Play logo

Vikend proveden s najboljom prijateljicom uz pregršt zanimljivih i zabavnih radionica s internacionalnim instruktorima i predavačima, uz wellness i odličan provod u večernjim satima, i to sve u bajkovitom Dubrovniku? Zvuči kao početak jedne nevjerojatne  i pomalo nestvarne priče.

La Femme je prvi festival u Hrvatskoj, ali i u regiji kojemu je glavni i jedini cilj ispuniti sve želje koje bi jedna moderna i samosvjesna žena mogla imati. U vremenu u kojemu je žena rastrgana između poslovnog i privatnog života, vikend u Dubrovniku izgleda kao savršen bijeg od stvarnosti. A upravo to je bila misao vodilja organizatora pri stvaranju festivalskog programa.

Sami festival sastoji se od dnevnih radionica u potpunosti prilagođenih ženama i zabavnog večernjeg programa. Na trodnevnim radionicama polaznice će imati priliku okušati se u brojnim plesnim, rekreativnim i edukativnim aktivnostima, a za cijelo vrijeme trajanja festivala na raspolaganju će im stajati i cjelodnevni wellness u hotelu Valamar Lacroma koji je ujedno i službena lokacija festivala. Uz klasične plesne i fitness radionice žene će se moći naučiti ponešto i o hodanju na visokim petama, šminkanju, izgrađivanju samopouzdanja, striptizu, plesu na šipci i sl.

La Femme se održava od 10. do 13. travnja 2014.g. u Dubrovniku, a više informacija možete naći na njihovoj stranici lafemmefest.com. Poklanjamo ulaznice za dvije osobe (2x Lady Pass) za La Femme čitateljici koja da najbolji odgovor na pitanje: Kako zamišljate idealan vikend sa prijateljicom? VAŽNA NAPOMENA:
Ulaznice vrijede za dvije osobe i omogućuju vam pristup na sve radionice, predavanja i večernje partije cijelog vikenda za La Femme Festival. Napomena: Ulaznicu (Free Lady Pass) ostvarujeteisključivo uz rezervaciju smještaja u jednom od Valamar hotela, a uz vrijednu nagradu La Femme je za vas priredio i poklone iznenađenja!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.