Poklanjamo vam 2 knjige "Program božanskog zdravlja"

Poklanjamo vam 2 knjige "Program božanskog zdravlja"

Učinite veliki korak za svoje zdravlje i sreću!

Zbog velikih zahtjeva okoline danas, primorani smo iscrpljivati se na fizičkim i psihičkim razinama, zbog čega patimo od napetosti, stresa, depresije i bolesti. Statistike pokazuju kako 20% zdravlja ovisi o genima, 20% o okolini, 10% o ljekovitim pripravcima, a 50% o načinu života, iz čega je vidljivo da vlastitim životnim navikama najviše utječemo na zdravlje organizma. Harmonizacijom tijela, uma i duha, te prakticiranjem tehnika koje će nas napuniti energijom, ostvarit ćemo zdravlje i sreću. Svaki čovjek želi sreću, a jedino kada je zdrav, može ostvariti tu sreću i sklad.

Knjiga "Program božanskog zdravlja" će vas upoznati sa sustavima tijela i fiziologije te kvalitetama i preprekama uma, vježbama disanja za punjenje energijom, vrstama meditacije i njenim dobrobitima, mudrama (položajima ruku za oslobađanje od bolesti), fizičkim vježbama za koherenciju tijela i duha, praktičnim savjetima o postu, sokovima, kako poboljšati razinu hemoglobina u krvi i još puno puno zanimljivosti…te na jednostavan i lak način postići zdravlje tijela i duha.

Sadrži puno ilustracija, fiziologije tijela, raznih vježbi, s nekoliko stranica u boji.

...iz knjige...
“Našem tijelu i umu je potrebna energija da bi mogli uspješno, pozitivno i bez napora djelovati u svojoj aktivnosti. Ako mozak ne dobiva dovoljno energije, on crpi energiju za svoj rad iz drugih organa i tako dodatno troši naše tijelo. Tijelo s vremenom postaje slabo, tromo i na kraju bolesno. Kada tijelu dovedemo dovoljnu količinu energije, omogućujemo si kvalitetniju aktivnost i bolji odnos prema sebi i drugima. Postoji šest načina dobivanja energije: san, prana (disanje), voda, sunce, hrana i meditacija.“


Divine Energy Park i Žena.hr poklanjaju vam vrijedan i praktičan priručnik za postizanje boljeg zdravlja tijela i duha! Poboljšajte i očuvajte svoje zdravlje, ojačajte imunitet, oslobodite se nagomilanog stresa, ostvarite vlastiti potencijal i u potpunosti napunite ''baterije''. Poklanjamo vam 2 knjige "Program božanskog zdravlja". Odgovorite točno na naše pitanje:

Koji dan i u koliko sati se održava uvodno predavanje "Program božanskog zdravlja" u Bibliobaru ovaj tjedan?


Više o knjizi: www.divineenergypark.org/webshop/shop/knjige/
Posjetite facebook stranicu Divine Energy Parka kako bi pratili više savjeta o zdravlju tijela i duha: www.facebook.com/DivineEnergyPark

Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.