Najbolji i najveći

Zagrijavanje za okršaj s Argentinom: Ovo su najdirljiviji trenutci naše reprezentacije na prvenstvu

Hrvatska je pobjedom nad Brazilom otišla u polufinale Svjetskog prvenstva i pokazala da nije slučajno postala viceprvak u Rusiji. Iako su mnogi sumnjali, Luka Modrić i pomlađena reprezentacija su pokazali da se hrvatski nogomet ne smije podcjenjivati

profimedia-0744246141.jpg
Foto: Profimedia.hr

Hrvatska danas igra u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru! U 20:00 sve će stati i cijela zemlja pratit će nogometni dvoboj između Argentine i Hrvatske. Viceprvaci s kapetanom Lukom Modrićem opet će pokazati kako znaju igrati nogomet, koliko vole svoju zemlju i njezine bijelo-crvene kockice. Njihovo znanje, energija, ali i zajedništvo pokazuju da je moguće pobijediti i najveće poput Brazila i Belgije. I najslavniji nogometaši kao što je Neymar plakali su od tuge i razočaranja zbog nogometne igre naše repke.

Vatreni su jedno srce, a stariji nogometaši s velikim iskustvom poput Modrića i Perišića pokazali su mladim generacijama kako se igra nogomet sa srcem i gradi put do uspjeha. Mladi nogometaši poput Dominika Livakovića i Joška Gvardiola očito će nastaviti njihovim putem. Osim sjajnog nogometa naši Vatreni imaju nešto što ih izdvaja od ostalih. Pokazuju poštovanje prema svojim suparnicama, grle i tješe suparnika kada utakmica završi. Znamo da to rade samo najveći i zbog toga smo još ponosniji na njih.

shimmer fallback

Iako smo izgubili puno živaca na ovom Svjetskom prvenstvu, Vatreni su nam omogućili najveći ponos i sreću. Zbog toga ćemo neke fotografije i emocije, zagrljaje i uzvike sreće pamtiti zauvijek! I dok čekamo današnju utakmicu prisjetili smo se najdirljivijih trenutaka iz Katra.

Pobjeda Hrvatske nad Brazilom

Nakon fantastične pobjede Hrvatske nad Brazilom naši nogometaši su pobjedu slavili u trku dok se nisi skupili u jedan zagrljaj. Svijet je ostao šokiran pobjedom, ali mi znamo da su oni jedno srce.

shimmer fallback

Njihov najveći ponos je obitelj

Nakon velikih utakmica Vatreni uvijek trče u zagrljaj svoje obitelji. Njihova djeca su njihov najveći ponos, a te fotografije su nas sve posebno dirnule u srce.

Podrška i poštovanje prema suparnicima

Nakon pobjede Vatreni slave, ali uvijek i pogledaju prema onome tko je izgubio te mu pruže podršku. Luka Modrić tješio je brazilske reprezentativce, posebno Rodryga s kojim ima odnos iz matičnog kluba. Naime, Luka Rodryga zove sinom te bez obzira na neizmjernu sreću što je Hrvatska prošla dalje, otišao je do njega i zagrlio ga te pružio riječi utjehe i pokazao što znači biti pravi kapetan. No i drugi igrači prate svog kapetana jer znaju da život donosi pobjede i poraze.

Međusobno poštovanje i uvijek zajedništvo

Vatreni uvijek jedni druge bodre i njeguju jedinstveno. Fotografije poput one Modrića i Livakovića, oduševile su ne samo nas, već cijeli svijet. Baš kao i snimke proslava uspjeha koje su postale hit na društvenim mrežama.

Velikima treba odati poštovanje i kada gube

Cijeli svijet ostao je zatečen kada je desetogodišnji Leonardo Perišić, sin Ivana Perišića, prišao uplakanom Neymaru. Želio se rukovati s njim, no iako je bio potpuno slomljen zbog poraza Neymar ga je zagrlio. Tata Perišić javno je zahvalio Neymaru što je usprkos porazu, našao vremena za njegova sina i pružio mu ruku te ga zagrlio. Trenutak koji je oduševio svijet kako zbog Perišića i njegove obitelji tako i zbog Neymara.

Livaković je novi heroj

Svjetsko prvenstvo u Katru donijelo nam je nove 'klince' koji oduševljavaju javnost, poput Dominika Livakovića. Livaković je samo jedan od heroja naše reprezentacije, a njegove obrane pamtit ćemo cijeli život, baš kao i iskreno veselje nakon genijalnih obrana i prolaska dalje.

shimmer fallback
shimmer fallback

Veselje diljem Hrvatske

Sretno Vatreni! Naši ste prvaci već sada iako ćemo, nadamo se, najglasnije navijati u finalu! I s vama slaviti uspjeh diljem Hrvatske nakon povratka iz Katra!

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.