Dajana je razočarana koliko je kilograma skinula

"Rezultat je mizeran, razočarana sam, pogodilo me. Vrtim si film u glavi što sam mogla napraviti da rezultat bude bolji. Mislila sam da sam dala maksimum, a moje je tijelo reklo 'ne", rekla je Dajana

dajana.jpg

Dajana Milevoj pokazala se kao kandidatkinja 'Života na vagi' koja definitivno obećava. Njezine je kilograme nisu dosad sputavali, ali vjeruje da je vrijeme da promijeni život. "Jedino ja mogu mijenjati sebe, a svojim primjerom mojoj svojoj majci i sestri pokazati da mogu i sebe promijeniti. Ako će me slijediti, super, ako ne, ne moraju", rekla je Dajana prije no što je stala na vagu.

Rekla je kako se dosta davala na treninzima te očekuje da će rezultat biti odličan. No, to se nije dogodilo. Skinula je 1,6 kilograma što je 0,9 posto njezine tjelesne mase.

"Rezultat je mizeran, razočarana sam, pogodilo me. Vrtim si film u glavi što sam mogla napraviti da rezultat bude bolji. Mislila sam da sam dala maksimum, a moje je tijelo reklo 'ne", rekla je. Mirna se nadovezala te rekla kako tijelo nije reagiralo kako treba zbog Dajaninog menstrualnog ciklusa.

Novu epizodu showa 'Život na vagi' pogledajte već sada na platformi Voyo