Cijela regija luda je za serijom 'Južni vetar' - evo zašto!

Hit- seriju „Južni vetar“, koja je 2020. godine na Međunarodnom festivalu drame i serija – FEDIS osvojila nagradu Zlatna antena za najgledaniju seriju, pratite od ponedjeljka u 21.15 na programu RTL-a

JUZNI_VETAR_SERIJA_2560x1440 B.png

Nakon što je 2018. godine film „Južni vetar“ postao regionalni hit i pokupio brojne nagrade, došao je trenutak za nastavak, i to u obliku serije. Serija je odmah zatrpana hvalospjevima, a radnja kreće gdje je film stao – odlaskom Petra Maraša u zatvor. Prve četiri epizode zapravo su proširena verzija filma, a ostalih 10 prati radnju nakon filma.

Evo što biste trebali znati o istoimenoj seriji! O čemu se radi?

shimmer fallback

Vijest o Maraševom (Miloš Biković) prijevremenom puštanju iz zatvora iznenadila je sve. Ipak, još je veće iznenađenje bila Maraševa odluka o daljnjem životnom putu, koju je iznio Caru (Miki Manojlović) prilikom njihovog prvog susreta na slobodi.

Maraš pokušava napraviti balans u svom privatnom životu, no u tome mu ne pomažu nepovjerljivi i ozbiljno bolesni otac Lazar (Bogdan Diklić), a niti bivša djevojka Sofija (Jovana Stojiljković), odlučna nastaviti život bez njega. Istovremeno, Maraš se trudi pokrenuti vlastiti posao i odbija Baćine (Miodrag Radonjić) prijedloge da mu se pridruži u novim kriminalnim aktivnostima. Za to vrijeme crnogorski narkoklan, pod vodstvom ambicioznog Vaja (Ljubomir Bandović) nastavlja sigurno uzdizanje na vrućem beogradskom asfaltu...


Odlična glumačka ekipa, predvođena sjajnim mladim srpskim glumcem Milošem Bikovićem vratila se i u seriji. Izuzetak je jedino što je legendarnog Dragana Bjelogrlića u ulozi Cara zamijenio Miki Manojlović. Naime, zbog obaveza u drugoj sezoni „Senki nad Balkanom“, Bjelogrlić je morao odbiti ulogu u seriji.

Napete akcijske scene i neočekivani rasplet sigurno će vas oduševiti, a seriju „Južni vetar“ ne propustite od ponedjeljka u 21.15. na programu RTL-a!

Propustili ste epizodu? Pogledajte je na PLAYU.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.