Image
Foto: www.profimedia.hr
George Clooney
Foto: www.profimedia.hr

George Clooney

Danas najveći holivudski šarmer za kojim venu žene diljem svijeta, a krajem 1980-ih ovaj simpatični mladić poprilično prosječnog izgleda. Možeš li vjerovati da se radi o istom ljepotanu kojeg danas gledamo na filmskim platnima? Moramo priznati, osmijeh mu je uvijek isti zavodnički, ali sveukupan njegov look značajno se promijenio.

Zac Efron
Foto: www.profimedia.hr

Zac Efron

33-godišnji Zac Efron prvenstveno se proslavio zahvaljujući svojoj ulozi u "High School Musicalu", a ranih 2000-ih je bio san tinejdžerica diljem svijeta zbog svojih svijetlih oči i plave kosice. Danas je pak Zac odrastao frajer koji pola dana provodi u teretani te se na društvenim mrežama hvali svojim mišićima, a moramo priznati i kako u licu izgleda znatno muževnije u odnosu na ovog dečkića sa fotografije.

Drew Barrymore
Foto: www.profimedia.hr

Drew Barrymore

Drew Barrymore potječe iz jedne od najlegendarnijih holivudskih filmaških obitelji, a na filmskom ju platnu gledamo od njezine 6. godine. Ova je fotografija nastala kada je Drew imala 15 godina te je očito bila stilski miljama daleko od današnje glamurozne glumice. Bucmasto lice, opuštena, prirodna kosa i nepočupane obrve odaju da se još uvijek radi o djevojčici, a ne o zreloj ženi kakva je danas.

Angelina Jolie
Foto: www.profimedia.hr

Angelina Jolie

Angelina Jolie danas ima 46. godina te je apsolutna ikona stila, a njezina ljepota ne poznaje termin "starenje". Iako je na ovoj fotki od prije dvadeset godina Angelina vidno mlađahna, njezina je ekspresija lica i karizma jednaka onoj današnjoj, što ju čini vladaricom Hollywooda.

Mickey Rourke
Foto: www.profimedia.hr

Mickey Rourke

Slavni glumac Mickey Rourke nekoć je bio seks simbol i tiha patnja milijuna žena, a danas je doslovno neprepoznatljiv. Svoje muževno i karizmatično lice uništio je brojnim plastičnim operacijama, što ga je u konačnici koštalo i karijere.

Jennifer Aniston
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston dugo je trebala čekati da se probije i postane slavna. Prije svoje legendarne uloge Rachel u seriji "Prijatelji" se pojavila u nizu projekata, no nigdje nije bila pretjerano zapažena. Ovo je njezina slika iz srednjoškolskih dana, a iako Jennifer danas izgleda značajno glamuroznije, ne bismo rekli da se u licu pretjerano promijenila s godinama.

Kate Winslet
Foto: www.profimedia.hr

Kate Winslet

Ova je fotografija Kate Winslet snimljena kada je ona imala tek 20 godina te se tek počela probijati u Hollywoodu. Kate je oduvijek bila malo bucmastija, te se nikada nije trudila uklopiti u holivudske standarde ljepote. Plava kosa i pomalo nemarno naneseno rumenilo odaju da je Katein stilski razvoj do dive kakva je danas tek bio u svojim povojima.

Brad Pitt
Foto: www.profimedia.hr

Brad Pitt

Veliki zavodnik i miljenik žena, Brad Pitt, danas je najpoželjniji slobodni glumac Hollywooda, a nekoć je kao srednjoškolac izgledao ovako. Retro frizura, šiške i mlado, dječačko lice nisu odavali da će se s vremenom pretvoriti u frajera kakav je danas.

Nicole Kidman
Foto: www.profimedia.hr

Nicole Kidman

Nicole Kidman, oskarovka i velika ljepotica bakreno crvene kose i porculanskog tena u mladosti je bila tek ova pomalo bucmasta tinejdžerica iz Australije koju su vršnjaci zadirkivali zbog brojnih pjegica i jako kovrčave kose. Realno, nismo sigurni da bismo ju prepoznali da ne znamo da je ovo ona.

Scarlett Johansson
Foto: www.profimedia.hr

Scarlett Johansson

Danas je 36-godišnja Scarlett sinonim za seksepil i senzualnost, no nekoć je i ona bila tek djevojčica. Kako je Scarlett svoju holivudsku karijeru započela još u ranoj mladosti, njezino je odrastanje pred kamerama dobro zabilježeno, a ovo je jedna od fotografija koja pokazuje kako je izgledala kada joj je bilo 13 godina.

Zvjezdane transformacije

Slavne face nekad i sad: Prepoznaješ li ove zvijezde?

Ako misliš da su zvijezde oduvijek lijepe, vitke i prekrasno dotjerane - grdno se varaš. Njihove fotke iz mladosti dokazuju da su i oni samo smrtnici. Od retro frizura pa sve do lošeg tena i nepočupanih obrva, i holivudski glumci i glumice mogu se pohvaliti mnogim nezavidnim lookovima s početaka karijere i djetinjstva. Na njihovu žalost, javnost na te njihove zločine prema dobrom stilu i ukusu neće tako lako zaboraviti, jer su fotografije dokaz povijesti koji ostaje za vječnost. Mi smo na jedno mjesto okupili deset urnebesnih fotografijama na kojima najveće zvijezde današnjice izgledaju, u najmanju ruku, malo manje bajno no što se prikazuju na crvenim tepisima.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.