Šok u showu

Čak četiri kandidata u plusu na vagi - Toma napustio show jer se udebljao 4,1 kilogram!

U 'Životu na vagi' danas su kandidati imali još jedan trening prije vaganja, no bili su opušteni više nego inače zato što su jučer pobijedili u velikom izazovu i bili spašeni od ispadanja.

Toma u soku.PNG

No ako netko bude imao plus dva kilograma na vaganju - odmah napušta show i zato je tema dana bilo kalkuliranje s vodom. Roko je još jednom objasnio da inače dan prije paze s unosom tekućine zbog vaganja, no sad nije bilo potrebe za oprezom. „Ne volim kalkulacije. Ili ideš do kraja i daš sve od sebe ili ne znaš zašto si došao ovdje. Pijenje vode nije neka solucija i ta se taktika uvijek obije o glavu“, rekao je Edo.

Uslijedilo je vježbanje. „Idemo odraditi jedan pakleni trening danas“, rekao je Edo i otišao s Čapom. „Moj će trening biti savršen jer ipak imam Gospodina Savršenog“, rekla je Matea i nastavila: „Bilo mi je ovaj tjedan top s tobom, hvala svima što su doveli tebe i cijelu ekipu.“ Maja je pričala kako bi voljela vidjeti Željku u finalu jer je dosad stvarno napravila čudo dok je Diana bila oduševljena Borisom zato što pokazuje vrhunsku razinu motiviranosti.

Image

„Baš mi je sjelo što sam dobio Mislava jer se bavio bodybuildingom i daje korisne savjete“, rekao je Roko dok je Anju njezina trenerica Ivana bodrila da se nastavi baviti sportom i ostvari svoj cilj. Toma je također bio sretan trenerom Bojanom zato što mu se svidjela njegova mirnoća. Lara je trenirala s Tanjom koja je komentirala kako je ona spremna za izlazak te da je vidi u finalu.

Prva je na vagu stala Lara i otkrila da nema neka prevelika očekivanja. Na posljednjem vaganju imala 94,5 kilograma, a sad je izgubila 0,5 kilograma, što je 0,5% tjelesne mase. „U glavi mi je bilo - da je danas izbacivanje, išla bih doma sto posto“, iskreno je rekla.

Željka je izjavila kako se ne boji vage i da je boks postao njezin omiljeni ispušni ventil. Na posljednjem vaganju imala je 133,5 kilograma, sad je izgubila 1,3 kilograma, što je 1% tjelesne mase. „Malo sam se razočarala s obzirom na trud koji sam uložila“, rekla je i dodala da će sad više trenirati.

Čapo je pričao da je uživao trenirati s Edom, koji je pohvalio Josipa i naglasio da ima odlike pobjednika. Na posljednjem vaganju imao je 125,5 kilograma, a sad je bio u plusu 0,1 kilogram, što je 0,1% tjelesne mase! Čapo je bio šokiran, rekao je kako nije pio vode, a Anja je isto bila u šoku jer Toma i Josip najviše treniraju.

Boris je prije vage bio uvjeren kako njegov rezultat neće izostati, no vaga je pokazala drukčije! Naime, na posljednjem treningu imao je 129,7 kilograma, a sad je bio u plusu 1,1 kilogram, što je 0,8% tjelesne mase! „Stvarno ne znam gdje sam pogriješio, gdje sam taj kilogram nabio, uz sve treninge, pravilnu prehranu… Jako sam razočaran rezultatom“, rekao je.

Image

Edo je bio zabrinut zbog rezultata jer to pokazuje što ih čeka kad napuste show. Anja je bila sljedeća i otkrila je kako je dosta trenirala, ali i više jela, primjerice, bananu ili jogurt, te da je planirala kalkulirati s vodom, no trenerica joj je objasnila da to nije dobro i odustala je. Prošli put imala je 107,3 kilograma, a sad je bila u plusu 1,4 kilogram, što je 1,3% tjelesne mase. „Šokirana sam! I znam da sam za dlaku ostala u showu“, rekla je.

Nakon ovoga što je vidio Roko nije znao što može očekivati i bio je baš zabrinut. Na posljednjem vaganju imao je 118,5 kilograma, a sad je izgubio 1,2 kilograma, što je 1% tjelesne mase. „Kad sam vidio minus na vagi, stvarno mi je laknulo!“ rekao je.

Matea je prošli put imala 95,7 kilograma, a sada je izgubila 1,1 kilogram, što je 1,1% tjelesne mase. „Kako znam ostale rezultate, ja sam razvalila“, kroz šalu je rekla.

Za kraj je ostao Toma, koji se bojao svog rezultata. „Prošli ciklus čuvao sam se vode, a sad sam se opustio. Nisam se nalijevao vode, ali nisam pazio na unos“, rekao je i dodao da se vidi kao finalist. Na posljednjem vaganju imao je 100,3 kilograma, a sad je bio u plusu 4,1 kilogram, što je 4,1% tjelesne mase! Toma je šokirao i sebe, i kandidate, i trenere! „To se dosad još nije dogodilo!“ rekla je Maja, a Edo je dodao kako mu je žao i da nema objašnjenje za taj rezultat. Ipak, siguran je kako će Toma nastaviti s treniranjem i zdravim životom i da mu se više ikada neće dogoditi pretilost. „Očito da je kvaka u detaljima, samo mali otklon od onoga što se od njih očekuje da rade u svakom tjednu i danu, ima velike posljedice“, rekao je Edo.

Sutradan je Maja razgovarala s Tomom, koji i dalje nije bio siguran što se dogodilo, osim da je radio na snazi. „Mislim da je utjecalo sve pomalo“, nastavio je dok Maja misli kako to vuče otpočetka, kada se u jednom ciklusu 'zaigrao' vodom. „Bojim se jesam li u tri mjeseca stvorio rutinu, to je najvažnije“, rekao je Toma i zahvalio Maji što mu je bila podrška, a potom se pozdravio s ukućanima. „Želim da se svi podržavano vani i da se nitko ne vraća na stare probleme“, rekao je i otišao.

Kakav će biti sljedeći ciklus i hoće li ženski dio ekipe početi taktizirati - ne propustite pogledati sutra od 21.15 u novoj epizodi 'Života na vagi'.