Božićni adventski kalendar 25.12.- Osvoji zlatnu narukvicu Complete Heart Zlatarne Dodić

Sretan Božić drage čitateljice! I danas nastavljamo s nagradama i to kakvim. Danas imate priliku osvojiti 14kt narukvicu Complete Heart Zlatarne Dodić

proba1.jpg

Vaša odjeća nije potpuna bez najblistavijeg modnog dodataka, a na Božić definitivno imate razloga za slavlje. Naime, možeš osvojiti Complete Heart zlatnu narukvicu od 14kt žutog zlata Zlatarne Dodić.

Nesumnjivo kako svaki modni dodatak, a posebno nakit, omogućuje da vi i vaš ormar zračite elegancijom. Novi trendovi nakita vjerno prate sva zbivanja na modnim pistama, uključuju odvažnu jednostavnost i slojevite detalje, a gotovo ih sve možete pronaći u kolekcijama Zlatarne Dodić. Budući da je svaki komad iznimno svestran, nikada nećete ostati lišeni uzbudljive kreativnosti.  S druge strane, reinterpretirani hitovi poput ulaštenih naušnica, privjesaka i lančića te tradicijskog nakita još uvijek pokazuju svoju trajnu snagu - uklopit će se i u najnoviji dizajn, bez problema, te se stopiti sa svakodnevnom odjećom tijekom hladnije sezone.

Ne podcjenjujte moć nakita. On uvijek izazove vašu radost jer izgledate fantastično, a pri tome su savršen dodatak vašoj postojećoj zbirci.

Iz bogate kolekcije Zlatarne Dodić odaberite srebro ili zlato, dijamante ili drago kamenje, jer za svakoga ima ponešto. Bilo da ga stavljate na ruke ili oko vrata, to su komadi koji zaustavljaju poglede a vaš glamur podižu na višu razinu.

Poklonite ljubav za Božić uz Complete Heart zlatnu narukvicu od 14kt žutog zlata. Zbog jednostavnog dizajna lako se kombinira i uklapa se u sve stilove. Kao znak ljubavi, zahvalnosti i pažnje, poklonite ga prijateljici, sestri ili majci.

Sav nakit Zlatarne Dodić potražite na prodajnim mjestima u Zagrebu i Splitu te novootvorenom Plitvice Mall-u , a i na web shopu.

Ova narukvica može biti tvoja. Sve što trebaš je objasniti zašto je baš ti zaslužuješ dobiti. Je li za tebe ili želiš iznenaditi nekoga ispod bora? Najkreativnijih odgovor dobiva.

Prijaviti se možeš do 26.12. u 10 kada objavljujemo dobitnika/icu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.