Beauty transformacija

Nikkie našminkala Damiana, ali saznala i neke pikanterije iz njegovog života

Članovi grupe Maneskin odgovarali su na škakljiva pitanja beauty youtuberice Nikkie, koja je bila i jedna od voditeljica ovogodišnjeg Eurosonga

Damiano David
Foto: Profimedia.hr

Gotovo da nema osobe u Europi koja nije čula za rock band Maneskin čiji su članovi jednako zanimljivi kao i njihov glazbeni opus. Mladi Talijani su nakon pobjede na Eurosongu poslušali svoje obožavatelje i krenuli na Europsku turneju. Nakon privatnog nastupa u Berlinu zaputili su se u Amsterdam gdje ih je dočekala beauty youtuberica Nikkie Tutorials.

Image
Teško mu je odoljeti

Tko je karizmatični Damiano David, novi seks simbol Europe?

Ovaj susret zabilježila je i na svom YouTube kanalu na kojem ima preko 13 milijuna pratitelja. Iako je poznata po make up-u i savjetima za šminkanje, Nikkie je veći dio videa razgovarala s članovima benda, a na kraju je i napravila mali makeover frontmena Damiana Davida. Intervju je započeo s općenitim pitanjima o tome kako se bend nosi s novostečenom slavom, a kasnije je postao nešto pikantniji.

Kako je i sama Nikkie pripadnica LGBTQ+ zajednice, posebno je pohvalila bend za njihov doprinos normaliziranju i prihvaćanju pojedinaca iz istoimene zajednice. Osvrnula se i na poljubac muških članova benda na pozornici te su se svi složili kako je upravo taj trenutak jedan od onih koje ćemo pamtiti zauvijek.

Jedina ženska pripadnica benda Victorija izjavila je kako je upravo ta poruka o tome da trebamo biti svoji, ne bojati se pokazati svoje emocije, ali i osobnost pred drugima ono što bend želi pokazati svima. To čine ne samo kroz trenutke poput poljupca članova benda, nego i svojim modnim izričajem i šminkom.

Šminka je nešto s čime su svi članovi benda Maneskin eksperimentirali. Damiano je priznao kako sve do 2016. nije znao ništa o make up-u te da ga je u beauty svijet uputila upravo Victorija. Ona mu je prvi put pokazala što je to olovka za oči na što je Damiano ostao oduševljen. Priznao je da su ga prijatelji u početku zadirkivali zbog šminke, no da su s vremenom prihvatili da se on s malo šminke na licu osjeća puno sretnije i samopouzdanije.

Ono što se nama posebno svidjelo je koliko je Damiano zapravo sramežljiv i prizeman, unatoč slavi. Priznao je da izvan pozornice zapravo najviše uživa u vremenu provedenom sa svoje dvije mačke, na što smo se jednostavno otopile. Saznale smo i poprilično čudna imena njegovih ljubimaca: Bidet i Legolas. Bidet je dobila ime baš po onome što nam prvom padne na pamet - bideu, jer je u njemu zapela kada je prvi put došla u Damianov dom.

Dok je Nikkie nanosila šljokice na Damianove kapke, otkrio je i kako je prije uspješne glazbene karijere trebao biti profesionalni košarkaš. Ipak, ljubav prema glazbi je pobijedila, a njegovom naumu da postane svjetski poznati glazbenik uvijek su ga podržavali roditelji. Mi smo zahvalne njegovim roditeljima, ali i svim članovima benda što su bili uporni i ostvarili svoj san, te jedva čekamo njihov prvi nastup u Hrvatskoj.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.