Image
Foto: www.profimedia.hr
Djevojčica sa sela
Foto: www.profimedia.hr

Djevojčica sa sela

Barbara Palvin danas je svjetski znana manekenka, no kao djevojčica je bila tek dijete rođeno u prosječnoj radničkoj obitelji u Budimpešti. Većinu je djetinjstva provela na mađarskom selu, kod bake, koja ju je odgajala do njezine 7 godine dok su njezini roditelji radili. Tako je Barbara početak života provela trčeći i igrajući se na livadama te nitko nije mogao ni prepostaviti da će polja zamijeniti modnim pistama.

Rani početak
Foto: www.profimedia.hr

Rani početak

Kada je imala tek 13 godina, Barbaru je otkrio modni agent dok je šetala na ulicama Budimpešte u društvu svoje majke. Visoka i vitka, predivnog mladog lica, Barbara je zapela za oko modeling agentu koji joj je na licu mjesta pristupio i pozvao ju u svoju modnu agenciju. Svoj je prvi veliki angažman tako doživjela 2006., a sa samo 16 godina je napustila školovanje te se upustila u avanturu života - preseljenje u Aziju.

Jedna naslovnica za veliki uspjeh
Foto: www.profimedia.hr

Jedna naslovnica za veliki uspjeh

Kada se preselila sama u Aziju, lijepa Barbara je odmah postigla veliki uspjeh. Njezino ju je neobično lijepo lice proslavilo na azijskom modnom tržištu, a uskoro su malo po malo počele kapati i ponude s ostalih kontinenata. Tako se onda vratila prvo u Milano, pa je otišla u New York, a cijeli život joj se preokrenuo kada se pojavila na naslovnici slavnog časopisa Sports Illustrated 2016. Naime, tada su je zamijetili agenti Victoria's Secreta...

Svjetski uspjeh
Foto: www.profimedia.hr

Svjetski uspjeh

Od tada do danas, Palvin je bila na naslovnicama L'Officiela, Voguea, Marie Clairea, Ellea i Herper's Bazaara, a nastavlja redati poslovni uspjeh za uspjehom. Tako je trenutno zaštitno lice Armanija, H&M-a i jedna od slavnih Viktorijinih anđelica. Iako se njezin uspjeh nije dogodio preko noći, nego ga je ona požrtvovno i polako gradila, danas slobodno možemo reći kako se radi o velikom fashion imenu nove generacije.

Miljenica svijeta
Foto: www.profimedia.hr

Miljenica svijeta

Od 2016. do danas se neprestano nalazi na listama najseksi i najljepših žena svijeta, a trenutno nosi i laskavu titulu druge po redu najpopularnije manekenke na društvenim mrežama. Ljudi diljem svijeta dive se njezinoj ljepoti, ali i tome što se nikada u svojoj sada već dugoj karijeri nije našla na meti tračeva ili u srži nekog sočnog skandala.

Ljubavna idila
Foto: www.profimedia.hr

Ljubavna idila

Naime, za razliku od mnogih drugih slavnih dama, Barbara je oduvijek svoj privatan život voljela držati podalje od očiju javnosti. Tako se uz nju ne vežu nikakve afere s oženjenim muškarcima ili skandalozni prekidi – već upravo suprotno. Ova manekenka je u sretnoj vezi od 2018. godine s glumcem Dylanom Sprouseom s kojim se često pojavljuje i na crvenim tepisima. Par uvijek djeluje vrlo sretno i zaljubljeno.

Šarm kojem je nemoguće odoljeti
Foto: www.profimedia.hr

Šarm kojem je nemoguće odoljeti

Modni urednici i stručnjaci opisuju ljepotu Barbare Palvin kao spoj izgleda i šarma Natalije Vodianove i Brooke Shields. Divna figura, izražajne oči i prije svega iznimno lijepo lice zagarantirali su ovoj mladoj ženi uspjeh od ranih dana tinejdžerstva, a ona je svojim profesionalizmom uspjela izgraditi pravo poslovno carstvo. Procjenjuje se kako Barbara u samo godinu dana zaradi preko 6 milijuna dolara.

Žena s oblinama
Foto: www.profimedia.hr

Žena s oblinama

Inače, Barbara je atipična Viktorijina anđelica jer ima izražene obline i bokove, što često prije nje manekenke tog slavnog brenda donjeg rublja nisu imale. Tako su ju modni stručnjaci prozvali prvom manekenkom Victoria's Secreta koja je unutar te modne kuće pokrenula trend "body positivityja". Inače, prvi puta je kao Anđelica prošetala pistom 2018. godine, da bi 2019. postala dio "standardne postave" anđeoski lijepih modela tog brenda.

Legenda fashion industrije
Foto: www.profimedia.hr

Legenda fashion industrije

Jedno je već sada jasno - Barbara je na sceni 15 godina te je u tom periodu uspjela postati jednom od najtraženijih modela svijeta. Njezino će ime svakako ostati upisano u povijesti mode. Ovaj njezin elegantni look s nedavnog filmskog festivala u Veneciji samo je posljednji u nizu dokaza kako ova Mađarica ne griješi kada je izgled u pitanju.

Bezvremenska ljepotica

Kako je Barbara Palvin od mađarskog sela došla do svjetskih modnih pista?

Modeli novih generacija jednako su slavni kao i dame koje su harale modnim pistama 1990-ih, a jedna od najljepših i najtraženijih manekenki današnjice svakako je i Mađarica Barbara Palvin koja na današnji dan slavi svoj 28. rođendan. Ova horoskopska Vaga znana je kao jedna od najljepših žena današnjice te zaštitno lice Armania Privea, a mi smo ti danas, njoj u čast, odlučile približiti njezinu životnu priču. Uz to, u našoj ćemo se galeriji prisjetiti i nekih njezinih najlegendarnijih fashion lookova .

zena.hr • Foto www.profimedia.hr
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.