Image
Foto: www.profimedia.hr
Mickey Rourke
Foto: www.profimedia.hr

Mickey Rourke

Slavni glumac Mickey Rourke kasnih 1980-ih i ranih 1990-ih je bio seks simbol ere, a za njim su patile žene diljem svijeta. No s godinama, ovisnostima i plastičnim operacijama kojima se podvrgavao sve je više i više propadao. Ova je fotka snimljena u policijskoj postaji nakon što je glumac uhićen zbog prijave za obiteljsko nasilje nad svojom tadašnjom suprugom Carré Otis s kojom je bio u braku od 1992. do 1998. Iako nikada nije u konačnici optužen za nasilje, ovo je fotografija s tek prvog od niza njegovih uhićenja.

Paris Hilton
Foto: www.profimedia.hr

Paris Hilton

Bogata nasljednica, poduzetnica i pjevačica Paris Hilton ranih 2000-ih je bila jedna od najpopularnijih 'it' djevojaka svijeta, ali se ne može reći da i ona nije imala svojih okršaja sa zakonom. Naime, Paris je 2006. uhićena zbog vožnje u pijanom stanju te joj je oduzeta vozačka dozvola na 6 mjeseci. Osim toga, dobila je i uvjetnu kaznu, koju je prekršila te zbog toga dobila zatvorsku kaznu. U konačnici ipak nije išla u zatvor već je bila u kućnom pritvoru 40 dana.

Justin Bieber
Foto: www.profimedia.hr

Justin Bieber

2014. je velika glazbena zvijezda i idol mnogih djevojčica, Justin Bieber, završio priveden u Miamiju i to zbog prebrze vožnje pod utjecajem analgetika, alkohola i marihuane. Uz to, Justinu je bila istekla i vozačka u trenutku uhićenja, pa je morao platiti masnu novčanu kaznu i proveo je 24 sata u pritvoru. Kasnije je rekao da mu je i taj jedan dan proveden u policijskoj postaji bio apsolutno traumatičan.

Michael Jackson
Foto: www.profimedia.hr

Michael Jackson

Preminuli kralj popa, Michael Jackson, nije poznat samo po svojem ekscentričnom izgledu i sjajnom glasu već i po okršajima s organima vlasti. Naime, zbog optužbi za silovanje djece i pedofiliju Jackson je nekoliko puta bio u zatvoru, a suđenja u vezi tih slučajeva bacila su ljagu na njegovo ime. Na kraju je proglašen nevinim po svih 14 točaka optužnice, no priče o njegovom zlostavljaju djece nastavile su se čak i nakon što je preminuo.

Lindsay Lohan
Foto: www.profimedia.hr

Lindsay Lohan

Dječja i teen zvijezda, pjevačica i glumica Lindsay Lohan, od ranih se dana svoje karijere našla u problemima. Alkohol i droga povukle su je na dno, a 2010. godine je provela i 13 dana u zatvoru zbog prometnih nesreća koje je skrivila pod utjecajem droge i alkohola. Potom je morala proći 90 dana rehabilitacije.

Bill Cosby
Foto: www.profimedia.hr

Bill Cosby

Komičar Bill Cosby nekoć je bio simbol obiteljskog života i američkog humora, no onda se otkrilo da je tijekom svoje duge karijere silovao i drogirao desetke žena, od kojih su neke bile maloljetne. Cosby je tako završio u zatvoru, gdje će i ostati do kraja života, a ova je fotografija snimljena 2020. te pokazuje komičara kako se žalosno smiješka.

Heather Locklear
Foto: www.profimedia.hr

Heather Locklear

Heather Locklear, glumica i seks simbol svoje ere, u jednom je trenutku pala na niske grane. Naime, tijekom karijere Heather je imala više okršaja s policijom, a ova je fotografija nastala nakon posljednjeg 2018. Glumica je uhićena u svom domu nakon što je član njezine obitelji pozvao policiju prijavivši ju za nasilje. Kada je policija došla, Heather je šakom lupila policajca te tako zadobila još jednu prijavu za napad na službenu osobu.

Haley Joel Osment
Foto: www.profimedia.hr

Haley Joel Osment

Zvijezda filma "Šesto čulo" je s odrastanjem upao u razne probleme, od kojih su najznačaniji bili oni vezani uz prekomjernu upotrebu droga i alkohola. 2006. je Haley Joel tako imao prometnu nesreću u kojoj je nekontroliranom brzinom s autom sletio sa ceste kada se vraćao s koncerta s prijateljima. Istraga je pokazala da je u krvi imao tragove marihuane, a bio je i pijan. Platio je kaznu od 5.000 dolara.

Travis Scott
Foto: www.profimedia.hr

Travis Scott

Američki reper, tekstopisac i glazbenik Travis Scott javnosti je najpoznatiji po svojoj vezi s reality zvijezdom Kylie Jenner, no i po svom problematičnom ponašanju. Reper je ovdje snimljen u policijskoj postaji 2017. nakon što je na jednom svom koncertu pozivao na nasilje, nasilnu bunu i ugrozio maloljetnike koji su se nalazili u publici.

Macaulay Culkin
Foto: www.profimedia.hr

Macaulay Culkin

Velika dječja zvijezda filmova "Sam u kući" nije se u mladosti znao nositi sa slavom i bogatstvom te je ubrzo završio u paklu droge i alkohola. Ova fotografija dokumentira njegovo uhićenje u Oklahomi 2006. godine, kada je tada 24-godišnji glumac vozio pijan i pod utjecajem marihuane. Platio je kaznu od 4.000 dolara.

Tamna strana slave

Alkohol, nasilje ili droga: Ove slavne face su završile 'iza rešetaka'

Iako mnogi od nas imaju naviku promatrati živote zvijezda i misliti kako je taj život prožet slavom, glamurom i luksuzom san snova, postoji i druga, mračnija strana života pod povećalom javnosti. Mnoge zvijezde zbog pritiska koji sa sobom slava nosi pokleknu te se počnu opijati ili drogirati, postaju nasilni i neuračunljivi. Društveno problematično ponašanje zatim ih dovede u neugodnu poziciju okršaja s policiijom što u konačnici rezultira uhićenjem. Dokaz da su mnoge zvijezde, osobito one vrlo mlade, u svom životu bile uhićene i završile u zatvoru nalazi se u našoj galeriji. Donosimo ti deset primjera policijskih, zatvorskih fotki slavnih celebrityja za koje možda nikad nisi ni pomislila da bi se našle u toj situaciji.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.