Adventski kalendar 24.12.- Božićni paket - Stanično pomlađivanje My Skin by dr. Kaliterna

Na Badnjak smo u našem adventskom kalendaru pripremile pravu beauty poslasticu - paket za stanično pomlađivanje My Skin by dr. Kaliterna.

xmas box_stanicno pomladivanje.png

Kako bi naša koža ostala što dulje zdrava, blistava i sjajna, važno ju je dubinski očistiti, obnoviti i pomladiti. U božićnom paketu za stanično pomlađivanje, nalazi se piling namijenjen dubinskom čišćenju pora i uklanjanju štetnih tvari s kože lica i krema na bazi minerala zeolita koji ima veliku moć upijanja i vezanja metala, radikala i nečistoća na sebe.

Ispravna anti-aging njega trebala bi odgovarati tipu kože, dobi i stanju kože. Zeolit je mineral vulkanskog podrijetla s najsnažnijim detoksifikacijskim učinkom. Najsitnije čestice zeolita potiču uklanjanje štetnih čestica iz same stanice. Zeogold Nano krema sa zeolitom, odličan je saveznik u borbi protiv vidljivih znakova starenja. Pomaže u vraćanju i održavanju čvrstoće kože, a koža je nakon upotrebe oporavljena i pomlađena.

Djelovanje i benefiti

  • Za sve tipove kože
  • Detoksikacija kože
  • Stanično pomlađivanje
  • Hidratacija kože
  • Prevencija starenja kože
  • Anti-age njega i hidratacija kože
  • Pomlađivanje kože vrata i dekoltea

Kako koristiti?

Ravnomjerno nanijeti na očišćenu kožu i ostaviti da stoji 10 do 15 minuta. Isprati lice vodom. Nanijeti kremu na lice, nakon što smo isprali i osušili lice.

Savjet doktora Kaliterne

Zeopeel se može koristiti tijekom cijele godine samostalno ili s drugim proizvodima Zeo linije. Za postizanje još boljih rezultata uz Zeopeel i Zeogold nano, savjetujem korištenje uz mlijeko za čišćenje Zeo Milk i B5 ulje za lice.

Ovaj genijalan set može biti tvoj. Sve što trebaš je objasniti zašto ga baš ti zaslužuješ! Je li on baš za tebe ili želiš iznenaditi nekoga ? Najkreativniji odgovor dobiva.

Prijaviti se možeš do 25.12. u 10 kada objavljujemo dobitnika/icu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.