Adventski kalendar 21.12.- NOELLE poklon paket

Danas u našem adventskom kalendaru možeš osvojiti poklon paket brenda NOELLE i osvojiti savršene make up kistove i dodatke za savršenu beauty rutinu

4 (1).jpg

Reći da je NOELLE stvoren kao brend make-up kistova i dodataka za šminkanje je točno, no u isto vrijeme – nepotpuno i nedorečeno.

Brend je prvenstveno nastao sažimanjem vrijednosti bez kojih nije htio ni postojati. NOELLE tim ne čini puno ljudi, no to ne podrazumijeva manjak entuzijazma i svježih ideja. Štoviše, ono što društvo uzima kao zadano i nepromjenjivo, NOELLE voli testirati i preispitivati. Voli ambiciozne ideje, njeguje svoja uvjerenja i čvrsto ih se drži. Želi biti pokretač promjena, dati svoj doprinos svijetu u kojem su svi slobodni biti ono što jesu – bez zadrške, bez osuđivanja; radoznalo i zaigrano. To nije najlakši put kojim jedan brend može krenuti – pojedinac pogotovo. Ali nužan je, jer na kraju dana, donosi najviše nagrada svima.

Autentičnost je ono što obuhvaća sve naše vrijednosti i ciljeve. Jer biti autentičan znači biti svoj. Htjeli mi to ili ne, prvi dojmovi o nama često se stvaraju na temelju našeg izgleda. Često smo pod pritiskom da tome udovoljimo. Ako pristanemo na to, postižemo samo kratkoročno olakšanje. No biti svoj može poprimiti razna značenja: biti drugačiji od ostalih ili se pak na trenutak ''sakriti'' u gomili; dati svojoj posebnosti i originalnosti da izađe na vidjelo ili ju ponekad ostaviti kod kuće; uzeti svoj vanjski izgled kao platno na koje preslikavamo svoju unutrašnjost ili odlučiti da danas nije dan za to. Autentičnost je iskrenost, a ona znači i iskrenost prema sebi i svojim osjećajima. To je poziv za uvažavanje svih svojih stanja i trenutnih potreba – nekad će to biti ekscentrični i eksperimentalni make-up lookovi (makar, tko definira što je ekscentrično?), a ponekad skincare ili njega kose. Katkad ne mora biti ništa od toga. To je ono što je najbitnije – iz sebe crpiti snagu, samopouzdanje, kreativnost i slobodnu koja nadilazi okvire i očekivanja. Ništa se na mora, ali sve se može – bitno je uhvatiti pravi trenutak.

shimmer fallback

Vratimo se na početak. NOELLE jest brend koji pruža konkretne proizvode: make-up kistove i dodatke za šminkanje. Odnedavno i četke za kosu te alate za njegu kože. NOELLE kao brend njeguje i vrijednosti kvalitete, iskrenosti i međusobnog uvažavanja; brige o drugima i okolišu – bez toga ne možemo ni druge pozivati na autentičnost. Želimo dati svoj doprinos time da naši proizvodi ne sadrže materijale životinjskog podrijetla, da ih ne testiramo na životinjama te da se svim snagama trudimo da budu eco-friendly. Ustrajni smo u tome da ostavljamo što manji otisak na okolišu, a što veći na licima.

Vrijednosti su i dalje iste. Cilj nikad nije bio prikrivanje mana, već slavljenje kreativnosti i samoizražaja. U takvom smo stanju najutjecajniji jer inspiriramo druge da također budu samo i isključivo svoji. U tome je ljepote svega. Od početka se vodimo porukom We love you to be yourself. Nadogradili smo ju s We don’t take bullyjing – bilo je nužno. I dalje ih mislimo i ne planiramo od njih odustati. Nastavit ćemo ih nadograđivati – dokle god je potrebno.

Voli ono što jesi. Voli svoje tijelo, svoje lice i svoju osobnost. Voli svoje mane i svoje nesavršenosti. Sve to si ti.

Ovaj genijalan set NOELLE u kojem su i roller, kistovi, ali i čistač može biti tvoj. Sve što trebaš je objasniti zašto baš ti zaslužuješ dobiti ovaj set i obogatiti svoju beauty rutinu. Je li on baš za tebe ili želiš iznenaditi nekoga ispod bora? Najkreativnijih odgovor dobiva.

Prijaviti se možeš do 22.12. u 10 kada objavljujemo dobitnika/icu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.