'Advent na kotačima' razveselio Petrinju uz koncert Tomislava Bralića & klapu Intrade, sljedeće i zadnje stajalište doček Nove godine u Vukovaru

Sljedeće i zadnje stajalište 'Adventa na kotačima' je doček Nove godine u Vukovaru

Slika 2 (2).jpeg

Od četvrtka do subote „Advent na kotačima“ smjestio se u Petrinji i glavni gradski trg, točnije – Trg dr. Franje Tuđmana, pretvorio u prekrasnu božićnu priču. Koncert Tomislava Bralića & klapa Intrade izmamilo je pregršt veselih lica koji su unatoč hladnom danu došli na Advent plesati uz zadarske slavuje i gostiti na obližnjim gastronomskim kućicama. Uz fotografiranje s Djedom Božićnjakom i pokojim poklonom za naše najmlađe dnevni dio dječjeg programa Šareni svijet upotpunio je repertoar „Adventa na kotačima“.

"Eto nas nakon desetak godina. Mi smo kao poslanici dalmatinske pisme, donijeli smo veselje i radost. Želim svima svako dobro i mislim da će obnova krenuti s nama, valjda su nas čekali". Bralić se prisjetio da su nakon potresa u taj kraj dolazili članovi njegove obitelji te je iznio nadu da će cijeli kraj uskoro zaboraviti na teške trenutke potresa. "To su zaslužili Petrinja i cijeli ovaj kraj", rekao je Bralić.

shimmer fallback

Na Božić je zbog lošeg vremena program bio skraćen te je koncert Roberta Marekovića & Swingers nažalost otkazan.

Sljedeća stanica „Adventa na kotačima“ je u Vukovar gdje će od srijede do subote svoje mjesto naći u glavnom gradskom trgu. Očekuje vas glazbeni program koji se ne smije propustit te bogata gastronomska ponuda koju ćete moći obići na obližnjim štandovima adventa. Prvo na red dolaze klapski sastav Stine iz Zaprešića koji će Vukovarce zabavljati u četvrtak te Daleka obala koji će građane zabavljati za doček Nove godine. Program za doček Nove godine je uz podršku lokalnog stožera produžen do 2 sata iza ponoći.

Hrvatska elektroprivreda kao glavni sponzor projekta "Adventa na kotačima" u gradu Vukovaru kroz svoje društveno odgovorno poslovanje stoji uz lokalnu zajednicu i ulaže u očuvanje kulturne baštine i tradicije.

shimmer fallback

 „Adventa na kotačima“ organiziran je u suradnji s agencijom Art Hill, Zagi eventi i RTL music-a uz veliku podršku partnera – HEP, PIK, Karlovačka pivovara, Coca-cola, Roto dinamic, Iločki podrumi te gradske uprave gradova Vinkovci, Petrinja i Vukovar.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.