ODRŽIVI SHOPPING

Najzabavniji šoping: Vodič kroz sajmove i buvljake tijekom prosinca u Zagrebu

Donosimo ti mali vodič kroz buvljake i sajmove koji se ovog prosinca održavaju u Zagrebu, a koje svakako vrijedi posjetiti

profimedia-0821764637.jpg
Foto: Profimedia.hr

Danas postajemo sve svjesniji činjenice da modna industrija uvelike pridonosi globalnom zagađenju, a to utječe i na naše potrošačke navike. Velik broj ljudi, osobito onih kojima je stalo do okoliša, okreće se održivijem načinu života i kupovini u second hand trgovinama i na buvljacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VRIJEME DARIVANJA

Što pokloniti najmilijima ovog Božića? Imamo super ideje za poklone do 20 eura

Naš glavni grad i njegovi stanovnici ukorak su s ovim trendom pa nas tako i ovog prosinca u Zagrebu očekuje velik broj raznih sajmova i buvljaka na kojima će se moći kupiti rabljene stvari poput odjeće, modnih dodataka, ukrasa za dom i brojni drugi predmeti.

Svakom kupnjom na buvljaku pridonosimo smanjenju tekstilnog otpada te održivoj modi, a ujedno se na taj način smanjuje potreba za prozivodnjom nove odjeće. S obzirom na to da je prosinac vrijeme darivanja, na ovakvim se sajmovima mogu pronaći i jako zgodne stvarčice za božićne poklone.

Image
Foto: Pexels

Osim buvljaka, ovog prosinca u Zagrebu neće nedostajati ni sajmova na kojima će talentirani kreativci i umjetnici prodavati svoje rukotvorine poput nakita, šalica, prirodne kozmetike, slika i drugih ukrasnih predmeta. Takvi sajmovi odlična su prilika da podržimo rad domaćih dizajnera i umjetnika i da na jednom mjestu obavimo svoj božićni shopping.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku ti donosimo mali vodič kroz buvljake i sajmove koji se ovog prosinca održavaju u Zagrebu  i koje svakako vrijedi posjetiti!

Foto: Facebook, Instagram, Promo

1/8