Raskoš i elegancija

Ljubavna sreća reprezentativaca: Čija je haljina slavnih mladenki bila najljepša?

Ovoga lipnja, naši su nogometni reprezentativci imali itekako razloga za slavlje. Naime,njih čak trojica, zakleli su se na vječnu ljubav svojim dugogodišnjim djevojkama. Osim što se naravno pričalo tko je sve došao na čije vjenčanje, top tema su svakako vjenčane haljine njihovih odabranica. Tko je izabrao domaće dizajnere, a netko ukrajinske. Čija je haljina bila najljepša?

vjenčanice2.jpg
Foto: Josip Regović/ Grgo Jelavic/Sime Zelic/ Pixell

Ovaj lipanj obilježila su vjenčanja nogometnih reprezentativaca i njihovih dugogodišnjih djevojaka koje su sve odreda bile prekrasne mladenke. Duje Ćaleta - Car svojoj je Adriani izrekao sudbonosno da na raskošnom vjenčanju u Dubrovniku. Tin Jedvaj i Dina Dragija odabrali su romantični Varaždin. Par je tamo imao dva obreda, prvo u Crkvi svetog Nikole, a potom u dvorcu Leitner. Za obred u crkvi odabrala je bijelu vjenčanicu sirena kroja, a na vjenčanju kod matičara zasjala je u dugoj haljini raskošnih detalja. I na vjenčanju Dominika Livakovića sve su oči bile usmjerene na prekrasnu Zagrepčanku Helenu Matić koja je svojim odabirom vjenčanice dokazala da je manje nekada više i zasjala u elegantnoj jednostavnoj svečanoj haljini.

Image
Od 500 do 2000 kuna

Boho romantika: Povoljne vjenčanice za mladenke boemskog duha

Dame su blistale, svaka na svoj način, s jedinstvenim vjenčanicama koje su bile odraz njihovog karaktera i stila. Zaviri kako je to izgledalo na najglamuroznijim lipanjskim vjenčanjima i pomozi nam odabrati najljepšu vjenčanicu

Dina Dragija i Tin Jedvaj

Dina Dragija i bivša djevojka Luke Jovića nosile su iste vjenčanice, u prvom planu su bile visoki prorez i vitke noge Hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj i manekenka Dina Dragija jedno drugom su rekli sudbonosno da na raskošnom vjenčanju u Varaždinu. Dina je na svom vjenčanju nosila isti model vjenčanice kao i Anđela Manitašević na svom lipanjskom vjenčanju, a isti model nosila je i Ivana Mišura Vlaović.

shimmer fallback

Riječ je o vrlo popularnoj vjenčanici ukrajinskog brenda Milla Nova, a njihove vjenčanice mogu se kupiti u salonu Vesna Sposa. Haljina koja je cijela prekrivena šljokicama, dugih rukava s visokim elegantnim prorezom za noge, mladenkama je pristajala kao salivena. Uz tu, Dina je na crkvenom vjenčanju nosila elegantnu bijelu vjenčanicu, a nakon službene ceremonije promijenila je frizuru i šminku te obukla vjenčanicu optočenu kristalićima.

shimmer fallback

Adriana i Duje Ćaleta - Car

Nogometaš Duje Ćaleta - Car svoju je Adrianu pred oltar u vjenčanici kakva se ne viđa često. Godinu dana nakon što su izmijenili bračne zavjete kod matičara, mladenka je za crkveno vjenčanju u Dubrovniku odabrala spektakularnu vjenčanicu koja je sve samo ne tradicionalna. Umjesto tradicionalnog kroja Adriana se odlučila za glamurozan model koju je za nju napravila dizajnerica Matija Vuica.

shimmer fallback

Raskošna, asimetrična vjenčanica koja je naprijed kraća a odostraga duža na području torza načinjena je samo od kristalića i više otkriva nego pokriva. Prije ulaska u crkvu mladenka je ramena i grudi pokrila bijelim pojasom, a cijelu kombinaciju upotpunila je mrežastim čarapama i plavim štiklama s mašnom brenda Mach & Mach.

shimmer fallback

Helena Matić i Dominik Livaković

Zadranin Dominik Livaković, vratar reprezentacije i zagrebačkog Dinama uplovio je u bračne vode sa svojom dugogodišnjom djevojkom, Zagrepčankom Helenom Matić. Samozatajan par sudbonosno da izrekao je u Crkvi sv. Stošije u Zadru. Zgodna Zagrepčanka koju su od milja prozvali hrvatskom Meghan Markle udala se u elegantnoj bijeloj vjenčanici koja odiše jednostavnošću.

shimmer fallback

Mladenka je očarala uzvanike svilenom vjenčanicom s asimetričnim nabranim korzetom na jedno rame. Na donjem dijelu isticao se visoki prorez kao i šlep. Elegantnu jednostavnu vjenčanicu koja oduzima dah Helena je upotpunila bijelim štiklama s tankim remenčićem optočenim kristalima s potpisom modne kuće Jimmy Choo.

shimmer fallback

Pogledaj video:

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.