Uskršnja moda za pse

Neka i tvoj ljubimac bude spreman za Uskrs uz ove neodoljive dodatke

I svog četveronožnog ljubimca možeš pripremiti za uskršnje blagdane uz ove simpatične kompletiće i dodatke koje smo pronašle na Amazonu

karsten-winegeart-Ln3upC7iFe0-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Pripreme za Uskrs već su u punom jeku - polako razmišljamo što ćemo pripremati za jelo, kako ćemo ukrasiti pisanice, ali i naše domove. No jesi li razmišljala o tome da i svog četveronožnog prijatelja uvedeš u duh blagdana, i to prigodnim dodacima poput zečjih ušiju ili simpatičnih marama s uskršnjim motivima?

Image
Možete se i uskladiti

Preslatka high street kolekcija za pse jer i oni mogu biti modno osviješteni

I dok će nekim vlasnicima pasa to biti odlična ideja jer svojim ljubimcima obožavaju kupovati razne dodatke i kompletiće, za neke je to glupost, no jedno je sigurno - uskršnjih kostima, igračaka i ostalih dodataka za pse itekako ima, a neke takve prigodne, uskršnje dodatke pronašle smo na Amazonu. U njihovoj ponudi možeš pronaći sve - od kompleta zečjih ušiju i repa, sve do raznih igračaka i slatkih marama s motivima pisanica, mrkvi i uskršnjih zečeva.

Na psima to izgleda zaista simpatično, u što se možeš uvjeriti i sama, a u nastavku smo izdvojile neke dodatke i komplete koji su nam posebno zapeli za oko. S obzirom na to da Amazon dostavlja i u Hrvatsku, nešto od ovoga već danas možeš naručiti za svog ljubimca, a ako ti je to ipak malo previše, uživaj u preslatkim fotkama.

Pletene uši, 138 kn

Pletene zečje uši izgledaju apsolutno preslatko, no to nije njihova jedina funkcija - one griju vrat i uši tvog ljubimca i štite ih od prljavštine, vlage i hladnog vremena, a svi znamo da vrijeme oko Uskrsa može biti itekako promjenjivo. Dolaze u veličini S, M i L - za S ćeš morati izdvojiti 110 kuna, za M 138 kuna, a za L 173 kune.

Image
Foto: Amazon
Image
Foto: Amazon

Mrkva-uši, 117 kn

Uz ove preslatke i zabavne uši uskršnjeg zeca s motivom mrkve tvoj će pas biti spreman za uskršnje blagdane. I ove su uši dostupne u dvije veličine, S i L, pa će pristajati svakoj pasmini, a za obje ćeš veličine morati izdvojiti jednako - 117 kuna.

Image
Foto: Amazon
Image
Foto: Amazon

Uši, marama i igračka u obliku mrkve, 124 kn

Ove zečje uši, uskršnja marama jarkih boja s motivima pisanica i pletena mrkva kao igračka savršen su uskršnji poklon za tvog krznenog prijatelja. U ovaj kompletić možeš ga "zamaskirati" i za maškare, a za njega ćeš morati izdvojiti 124 kune.

Image
Foto: Amazon

Uši i rep, 103 kn

Ovaj kostim koji se sastoji od bijelih zečjih ušiju i repa bit će izvrstan hit za vrijeme Uskrsa. On uključuje traku za glavu s bijelim zečjim ušima i bijeli plišani remen sa zečjim repom i dolazi u dvije veličine - S za 103 kune i L za 138 kuna.

Image
Foto: Amazon

Zeko-kostim, 103 kn

Kostim uskršnjeg zečića sastoji se od ušiju, ružičaste mašne i bijelog repića i idealan je za Uskrs, maškare, zabave, fotografiranje ili neku drugu priliku. Za ovaj ćeš kompletić morati izdvojiti 103 kune.

Image
Foto: Amazon
Image
Foto: Amazon

Marame, 97 kn

Dvije marame s uskršnjim motivima pratit će tvog psa u svim njegovim avanturama. Motivi zečića, pisanica i mrkvi ne izlaze iz mode, a za ovaj komplet od dvije marame morat ćeš izdvojiti 97 kuna.

Image
Foto: Amazon

Uskršnji kompletić, 69 kn

Još jedan uskršnji kompletić - ovaj se sastoji od simpatičnih zečjih ušiju i lagane marame s motivom pisanica i izgleda vrlo moderno. Za njega ćeš morati izdvojiti 69 kuna.

Image
Foto: Amazon

Marame, 110 kn

Kompletić od dviju marama s motivima uskršnjeg zeca i mrkve odličan je poklon za tvog krznenog ljubimca, a dostupan je po cijeni od 110 kuna.

Image
Foto: Amazon