Uradi sama: Ovi profili na Instagramu najbolje su mjesto za DIY inspraciju

Neovisno o tome zanima li te uređenje doma ili korisni trikovi za lakšu svakodnevicu - u moru DIY blogova pronašle smo ponešto za svakoga

Uradi sama: Ovi profili na Instagramu najbolje su mjesto za DIY inspraciju

DIY Instagram trenutno je jedno od najsretnijih mjesta na internetu. Uostalom, ovih dana, svima na je potrebna 'ja to mogu' perspektiva, a profili puni zanatskih ideja nadahnjuju nas i potiču na nove hobije i projekte

Image

DIY ideje: Kako možeš poboljšati kvalitetu zraka bez ovlaživača

Osim što mogu biti izvor beskonačne inspiracije, ali i vodstva koje nam je ponekad prijeko potrebno, DIY profili mogu te naučiti brojne trikove, ali i dati vrijedne savjete. 

Bilo da si ljubiteljica 'uradi sam' koncepta, trebaš ideju za novi kreativni projekt ili ti je jednostavno dosadno kod kuće - pronašle smo neke od najboljih DIY profila na Instagramu u koje ćeš se odmah zaljubiti i koji će ti redovito pružiti dnevnu dozu inspiracije.

@psimadethis

Erica Domesek osnovala je svoj, sada već iznimno popularan, DIY brend još 2009. godine. Zbog raznih lifestyle savjeta, trikova i ideja, zanimljiva je širokoj publici, a čak i prodaje 'uradi sam' setove za početnike. 

Baci pogled na njezin Instagram i potraži niz DIY projekata, od kozmetičkih proizvoda i mode do uređenja doma.


@studiodiy

Kelly Mindel stoji iza bloga Studio DIY, a posvećena je tome da život napravi zabavom i obožava dijeliti zanate za koje često naglašava kako su nadahnuti upravo njezinim djetetom. Osim što ćeš dobiti brojne kreativne ideje, zaljubit ćeš se u njezin prekrasan dom kojeg često sama preuređuje. 


@kailochic

Za jednostavne DIY projekte koje možeš napraviti u svakom trenutku, svakako zaprati Karin Instagram. Njezin stil je toliko veseo i simpatičan da će ti samo jedan pogled na njezine fotografije i ideje popraviti raspoloženje i pružiti ti kreativnu inspiraciju.


@fallfordiy

Blog Fall for DIY ima boemski i umjetnički senzibilitet koje kreativna Francesca Stone unosi u svoje zanatske projekte. Ako želiš pratiti uistinu elegantan Instagram s naglaskom na kućni 'uradi sam', ovaj profil je obavezan. Njezin Instagram prepun je najnovijih DIY trendova koji su istovremeno inspirativni i lijepi.


@ispydiy

Ovo je idealan Instagram profil za sve one koji se spremanju na malo veći DIY pothvat. Jenni Radosevich iz I Spy DIY obožava renovirati stare domove i prostorijama unijeti novi život. Ako i sama voliš obnavljati svoj dom, i doći do ideja za zgodne načine za DIY projkete oko kuće, ovdje ćeš pronaći mnoštvo ideja. 


@houselarsbuilt

The House That Lars Built je zabavan profil posvećen umjetničkim DIY projektima i fora trikovima. Iako ovaj feed sadrži puno svijetlih boja, ima neku vintage vibru koju cijenimo i zato se stalno vraćamo po dozu inspiracije. 


@liagriffith

Ono najbolje što izdvaja Instagram Lie Griffith od drugih na popisu je da je gotovo isključivo posvećena zanatskim i samostalnim kreativnim projektima. Njezine privatne fotografije i ostala ažuriranja u potpunom su minimumu, što maksimalno povećava količinu DIY inspiracije koju ćeš dobiti s ovog sjajnog bloga. Osim toga, ako te ikad zanimalo kako sama možeš napraviti cvijeće od papira, vlakana i drugih materijala - na pravom si mjestu!