Ukrasi za vrt od plastičnih boca koji će transformirati vaš vrt!

Ukrasi za vrt od plastičnih boca mogu biti vrlo kreativan način da uljepšate svoj vrt, a u nastavku pročitajte neke od najboljih ideja za uljepšavanje vrta

Ukrasi za vrt od plastičnih boca koji će transformirati vaš vrt!

Odličan način za ponovno korištenje starih plastičnih boca te unošenje zelenila u male urbane prostore su ukrasi za vrt od plastičnih boca. Kako bi kreirali vrt iz snova, dovoljno je iskoristiti malo mašte i nekoliko iskorištenih plastičnih boca, a rezultat je vrlo efektan.

Ukrasi za vrt od plastičnih boca na zidu jedna su od najboljih ideja ako želite uzgojiti povrće kao što su salata i špinat. Ovaj plastični vertikalni vrt napravljen je od povezivanja boca horizontalno u mrežu duž unutarnjeg zida. Boce se zatim ispune zemljom i biljkama. Još jedan kreativan način postizanja zavidnog vrta su ukrasi za vrt od plastičnih boca u obliku tornja. Ovaj način zahtjeva najmanje napora za slaganje, a lako se postavlja i ne zahtijeva redovito zalijevanje.

Image


(FOTO: PixaBay)

S polovicama boca na drvenim okvirima također možete postići efektan rezultat. Koristite boce od dvije litre, izrežite ih na pola i uzmite gornju stranu. Okrenite je naopačke i pričvrstite boce na drveni okvir, a slažite ih tako da otvor na dnu boce bude okrenut prema donjoj boci kako bi u nju kapao višak vode.