Kako napraviti srce od ručnika?

Ako želite ugodno iznenaditi goste, pripremite im nešto što mogu vidjeti samo u hotelskim sobama. Saznajte kako napraviti srce od ručnika.

Kako napraviti srce od ručnika?

Lijepo dizajnirani i oblikovani ručnici odlika su hotelskih soba, a najčešće se prave za ljubavne parove. No, zašto na ovaj način ne biste iznenadili svoje ukućane? U nastavku saznajte kako napraviti srce od ručnika

shimmer fallback


(FOTO: Pexels) 

Dakle, kako napraviti srce od ručnika. Najprije ćete napraviti dva labuda. 

Najprije položite ručnik na krevet. Uzmite duge stranice po uglovima, preklopite ih na sredinu uskih strana. Navijte lijevu stranu tako da vam valjak na vrhu bude veći. Možete si pomoći prstom, držite materijal tijekom svih manipulacija. Na isti način, razvaljajte ga s drugog kraja, tako da se oba valjka sastaju u sredini. Okreni zašiljeni rub. Preklopite oštar rub tako da tvori glavu. Da biste vrat učinili višim, uzmite mali ručnik za ruke, valjajte ga duž njegove duge strane. Preklopite ga na pola, a zatim ga stavite na tijelo ptice. Ovo će vrat učiniti višim i profinjenijim. 

Drugog labuda stavite ispred prvog tako da se dodiruju kljunovima i dobit ćete srce. Ovo je veoma jednostavan način koji objašnjava kako napraviti srce od ručnika.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.