Upoznajte novu virtualnu učionicu koja prati izazove školstva u doba pandemije

Zahvaljujući novoj platformi sada je moguće iz udobnosti vlastitog doma dogovoriti online termin poduke za osnovnu, srednju školu i faks na području cijele Hrvatske

Einstrukcije1.jpg

Od kad je riječ korona ušla u naš svakodnevni vokabular, čini nam se da se vrijeme usporilo, a životne brige fokusirale su se na nova pravila ponašanja. Dok je zdravstvo danas tema broj jedan, obrazovanje mladih palo je u drugi plan.

Osim starije dobne skupine koja je u doba pandemije zbog očuvanja zdravlja najugroženija, ne smijemo zaboraviti na mlađe generacije kojima je doba u kojem živimo uskratilo puno toga. Od izlazaka i druženja s prijateljima pa do pohađanja škole, polaganja ispita, čak i učenja, sve se promijenilo. No, jedno je sigurno - obrazovni sustav nije popustio. 

Nastavni plan ne pita učenike kako se osjećaju, pate li od tjeskobe i imaju li problema s koncentracijom. Od njih se očekuje da velike količine zahtjevnog gradiva upijaju kao što je epidemija upila naše društvo.

Zbog velikog broja slučajeva samoizolacije, učenici i studenti sve češće pohađaju online nastavu. Individualni pristup i razgovor s učenicima “licem u lice” profesori su zamijenili podučavanjem preko kamera što je utjecalo na njihov odnos s učenicima, ali i njihovo savladavanje gradiva. Mladi puno lakše gube koncentraciju, teže ih je kontrolirati što na kraju utječe i na njihove ocjene. 

Upravo zato, digitalno doba u kojem živimo u vrijeme pandemije nudi mogućnost online instrukcija kako bi se učenicima pomoglo da savladaju gradivo s kojim imaju poteškoća.

Image

Zahvaljujući novoj platformi Einstrukcije.com sada je moguće iz udobnosti vlastitog doma dogovoriti online termin poduke za osnovnu, srednju školu i faks na području cijele Hrvatske.

Platforma Einstrukcije.com za svaki razred osnovne i srednje škole pruža pomoć pri učenju, instrukcije te mogućnost pripreme za državnu maturu, a vrhunski  instruktori s višegodišnjim iskustvom stoje na raspolaganju pri savladavanju cjelokupnog školskog gradiva. Svakom se učeniku pristupa individualno te programom i brzinom prilagođenom njegovoj razini znanja. 

Uštedite vrijeme i novac i povežite se sa svojim instruktorom na brz i efikasan način u nekoliko jednostavnih koraka. Misija  Einstrukcije.com je osigurati sigurno okruženje i kvalitetno iskustvo, kako učenicima i roditeljima, tako i instruktorima. Sve što je učenicima potrebno za sat je računalo s kamerom spojeno na internet te slušalice s mikrofonom. 

“Dobiti bolje ocjene cilj je svih naših učenika, no za njih instruktori Einstrukcija imaju malo veće planove. Osnovna misija naših online instruktora je da učenici savladaju gradivo te da zaista dobiju želju i razviju interes za samostalnim učenjem. Vjerujemo u sve naše učenike kojih je sada preko 750 i znamo da uz kvalitetnog online instruktora ne postoji predmet koji se ne može savladati.”, izjavili su Roman i Robert, osnovnoškolski prijatelji i osnivači platforme Einstrukcije.com