MILJENIK ŽENSKE PUBLIKE

U ljetnoj hit seriji 'Viola boje mora' turski zavodnik Can Yaman ostvario prvu ulogu na talijanskom jeziku!

Miljenik gledateljica diljem svijeta kojeg na Instagramu prati preko deset milijuna obožavatelja, Can Yaman, glumi karizmatičnog i impulzivnog inspektora

Can Yaman
Foto: RTL

Od 17. lipnja, od ponedjeljka do četvrtka u 21:30 na RTL-u gledatelji će moći uživati u talijanskoj hit seriji 'Viola boje mora'. Markantnom turskom glumcu Canu Yamanu koji tumači glavnu mušku ulogu inspektora Francesca Demira ovo je prva uloga na talijanskom.

Miljenik gledateljica diljem svijeta kojeg na Instagramu prati preko deset milijuna obožavatelja, Can Yaman, glumi karizmatičnog i impulzivnog inspektora, dok naslovnu ulogu tumači prelijepa Francesca Chillemi.

Serija o suradnji novinarke Viole i inspektora Francesca na slučajevima koji otkrivaju tamnu stranu divnog Palerma postala je pravi hit u Italiji čemu je uvelike pomogla i izrazito uvjerljiva kemija glavnih likova koji na početku svoje suradnje teško pronalaze zajednički jezik.

Isklesani Yaman koji nerijetko dijeli fotografije i snimke svojih treninga na društvenim mrežama također je i diplomirani pravnik koji je radio u struci prije nego se posvetio svojoj glumačkoj karijeri. Uz to popularni turski glumac tečno govori čak četiri strana jezika - engleski, njemački, španjolski i talijanski jezik, a zanimljivo je da je u Istanbulu pohađao i talijansku srednju školu. U seriji 'Viola boja mora' ostvario je svoju prvu ulogu na talijanskom! Njegovoj posvećenosti uvjerljivoj izvedbi na talijanskom jeziku svjedoče i objave videa svojih tečajeva talijanskog jezika na društvenim mrežama, a za potrebe snimanja serije Yaman se 2021. i preselio u Italiju.

Image
Foto: RTL

"Živim u Italiji već gotovo 10 mjeseci i mogu reći da je Rim, u ovom trenutku mog života, mjesto gdje se zaista osjećam kao kod kuće",  napisao je Yaman 2021.

Ipak, popularnom Canu nije lako uživati u gradu bez privlačenja pozornosti pa je nedavno uz objavu na Instagramu napisao: „Dugo sam sebi želio priuštiti jedan dan kao turist. Ovdje živim 3 godine, ali mirni dani su rijetkost. Danas sam to ipak uspio, dopustio sam si kušati delicije rimske kuhinje za koje nisam ni znao da postoje.“

Njegova izvedba uloge Talijana Francesca Demira oduševila je Talijanke, a hrvatske gledateljice, kojima je Yaman poznat iz serija 'Pun mjesec', 'Sanjalica' i 'Gospodin pogrešni' zasigurno će također pasti na šarm turskog zavodnika u ulozi talijanskog inspektora u 'Violi boje mora', a sve četiri serije dostupne su na Voyo platformi.

Predivni kadrovi Palerma, uzbudljivi kriminalistički slučajevi, tajne koje se kriju u pozadini, kemija među likovima te divni Francesca Chillemi i Can Yaman čine 'Violu boje mora' idealnom serijom za opustiti se tijekom vrućih ljetnih večeri! Serija kreće s emitiranjem na RTL-u od 17. lipnja u 21:30!

Image
Foto: RTL