RTLplay

Tradicionalni božićni recepti ili egzotika na blagdanskom stolu?

Inspiraciju pronađite u kulinarskim emisijama na RTLplayu

jamieva_blagdanska_gozba_2732X1536.jpg
Foto: RTL

Blagdani nam se približavaju, a s njima i radost pripremanja zimskih specijaliteta i ukusnih kolačića s našim najbližima. Iznenadite svoju obitelj s novim idejama za božićne recepte, a inspiraciju pronađite uz najbolje blagdanske kulinarske emisije!

'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’ ulazi u finalni tjedan

shimmer fallback

Posebno blagdansko izdanje emisije 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’ ulazi u svoj završni tjedan. U finalnoj večeri, 23. prosinca otkrit ćemo koji je tim svojim kulinarskim umijećima osvojio naš stručan žiri. Timovi su se okušali, ne samo u pečenju slastica, nego i u izradi kompletnog božićnog jelovnika, kao i svega onoga što se može naći na blagdanskim stolovima diljem Hrvatske. Ne sumnjamo da od njih možete dobiti i koju odličnu ideju, a ukoliko ste propustili neku od epizoda, sve su dostupne na RTLplayu.

Inspirirajte se blagdanskim emisijama Jamieja Olivera

Jedan od najboljih kuhara na svijetu, Jamie Oliver, izabrao je jela koja najviše volimo i dao sve od sebe da ih učini još boljima! Recepte, koji su osmišljeni da vas oduševe, ne propustite pogledati u specijalima 'Jamiejev veseli Božić', 'Jamiejev najbolji Božić', 'Jamiejeva hrana za utjehu' i 'Jamiejeva najbolja gozba', a sve su emisije dostupne odmah, besplatno na RTLplayu.

Inspiriran lijepim uspomenama iz djetinjstva, poznati TV kuhar predstavit će vam svoja omiljena jela; od jednostavnih, svakodnevnih recepata do posebnih menija za blagdane, proslave i druge svečane prigode.

Egzotika na blagdanskom stolu

Želite li unijeti malo egzotičnih recepata na svoj blagdanski stol, onda ne propustite emisiju 'The Chefs' Line'. U ovom izuzetno popularnom kuharskom realityju, kućni kuhari amateri natječu se protiv cijelih timova iz najboljih restorana, a svako natjecanje posvećeno je jednoj velikoj svjetskoj kuhinji: vijetnamskoj, afričkoj, turskoj, talijanskoj, kineskoj i grčkoj.

shimmer fallback

Kandidati počinju kuhajući protiv stažista iz restorana, potom se penju po hijerarhiji u restoranu da bi u finalu najbolji kandidat kuhao protiv chefa kuhinje. Može li uopće jedan amater pobijediti jednog chefa, saznajte na PLAY Premiumu!

Potaknite malog kuhara u sebi uz odlične kulinarske emisije na RTLplayu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.