Brak na prvu

Tihomir i Manuela se pomirili, a onda opet porječkali: 'Mislim da nekad ne čuje druge jer čuje sebe previše'

Tihomiru je drago što on i Manuela jako brzo iskomuniciraju svoje probleme i što Manuela nije komplicirana osoba. S druge strane, Manuela nije tako oduševljena.

thumbnail

Tihomir i Manuela neko su vrijeme bili pred zidom. Svađe su ih dovele do toga da je jedan od njih hitno želio izaći, no to se ipak nije dogodilo. Neko su vrijeme bili i razdvojeni, a to je, čini se, bilo na obostrano zadovoljstvo. Sada kada su ponovno zajedno, sjeli su i popričali o turbulentnim događanjima u njihovom odnosu. "Jako brzo iskomuniciramo, ne ljutimo se, gledamo gdje je nastao problem", rekao je Tihomir Manueli njihove dobre strane.

"Nisi komplicirana osoba, i ako se naljutiš, to kod tebe kratko traje. To je divna osobina", dodao je i potom krenuo s kritikom.

"Kad želiš nešto reći, misliš da si u pravu, imaš potrebu to reći i zaboraviš slušati. A inače, to je naša najveća prednost, što slušamo jedan drugog", rekao je.

Manuela ima pak svoje mišljenje.

"Mislim da Tihomir ponekad ne sluša. Ne čuje jer previše sluša sebe. Sebe više, a mene manje", rekla je kroz smijeh, a on se s time nije složio.

"Ne smatram da je tako, ali nisam tip koji ignorira ako mi netko kaže da nešto ne valja", zaključio je.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.