USPONI I PADOVI

Tea iz 'Hell's Kitchena' o odlasku iz showa: 'Ne slažem se nimalo s tim prozivkama'

Nakon sinoćnje uzbudljive večere za goste u 'Hell's Kitchenu', u kojoj su crveni opet jedini dovršili servis, show je napustila 30-godišnja Tea Pilat. Bivša kandidatkinja otkrila je što misli o sudjelovanju, odluci chefa Gretića, ali i prozivkama na račun plavog tima

HK - Tea.PNG
Foto: RTL

Nakon sinoćnje uzbudljive večere za goste u 'Hell's Kitchenu', u kojoj su crveni opet jedini dovršili servis, show je napustila 30-godišnja Tea Pilat.

Kod plavaca sve je nizbrdo krenulo na glavnome jelu, a chef Gretić najviše je kritika tijekom servisa imao upravo na Tein račun. Nakon njezinih pogrešaka s prilozima zatvorio je plavu kuhinju, a eliminacije su, na iznenađenje svih prisutnih, trajale kraće nego ikad prije.

''Skini bluzu i izađi iz Hell's Kitchena, odmah!'' poručio je chef Gretić i prije nego što su plavi uopće otkrili koga su sve odlučili nominirati, a Tei je preostalo samo poslušati ga i predati svoju manduru.

Image
Foto: RTL

Sada već bivša kandidatkinja showa, simpatična Tea, otkriva kako chefu ne zamjera na toj odluci. Njezina pogreška na večeri, kako je istaknula i u emisiji, bila je neoprostiva.

''Prilozi su pošli po krivu. Kada je vratio prve krumpiriće jer nisu bili dovoljno hrskavi, pripremila sam druge, međutim, kolegica je loše ispekla ribu pa su prilozi propali, a onda su se već spojila 3 stola i nisam uspjela dovršiti sve do kraja u tako kratkom vremenu. Mislim da je odluka opravdana jer bih i sama jednako postupila na njegovom mjestu. Sve je bilo jasno s obzirom na to da je zbog mojih priloga prekinut servis pa nije bilo potrebe da se itko drugi znoji pred chefom'', ističe Tea.

Njezini plavci dosad su skupljali pobjede uglavnom u izazovima u kojima su individualno pripremali tanjure, a kad je u pitanju servis, zasad imaju samo jednu uspješno dovršenu večeru od njih šest! Chef Gretić više je puta u emisiji isticao kako ima osjećaj da nikad nisu postali tim u pravom smislu riječ, no Tea, koja je s plavcima dijelila i dan i noć te sve uspone i padove, ima malo drukčije mišljenje.

Image
Foto: RTL

„Mislim da plavci jesu dobar tim, ali malo nekonvencionalan, u smislu da se svi međusobno jako poštujemo i vjerujemo jedni u druge i u svoje sposobnosti, možda to chef nije tako shvatio... Osobno dugo nisam osjetila bolji timski vibe nego s tim ljudima, stoga se ne slažem nimalo s tim prozivkama'', ističe, „Odlični ljudi, jako sam ponosna na sve njih i beskrajno zahvalna što sam imala priliku upoznati ih i živjeti s predivnim ljudima i fantastičnim kuharima“.

Kad show završi, kaže, sigurna je da će se svi okupiti i nastaviti družiti: „Najviše sigurno s mojom najdražom Lucijom“.

Njezini favoriti za pobjedu u showu su Mauro i Vehid, a 'Hell's Kitchen' opisuje kao iskustvo koje je bilo nevjerojatno i neočekivano.

''Izvan svih mojih zona komfora. Naučila sam puno o sebi, upoznala predivne ljude i naučila ponešto novo o profesiji kojom se bavim'', zaključuje Tea.

A kako će se plavi tim snaći u novim izazovima i hoće li novi članovi Viktor i Nikola biti prekretnica koja će im donijeti još više pobjeda, gledatelji će doznati u novim epizodama 'Hell's Kitchena'. Prva je na rasporedu već u srijedu od 21.15 sati na RTL-u, a 24 sata ranije i na streaming platformi Voyo.