Sjećaš li je se?

U 'Superstar' stiže i 17-godišnja Lana Rubelj koja se natjecala u RTL-ovim Zvjezdicama

Novi RTL-ov glazbeni spektakl 'Superstar' na rasporedu je već ove subote u 20.15 sati, a među brojnim kandidatima koji se bore za titulu nove glazbene zvijezde te fantastičnu nagradu od 50.000 eura bit će i mlada Lana Rubelj koja se pjevanjem bavi od malih nogu

379666920_694109449243602_5097224227312129577_n.jpg
Foto: Privatni album

Glazbeni megaspektakl 'Superstar' kreće već u subotu, 23. rujna od 20.15 sati na RTL-u, a jedna od onih koja će svoje vještine pokazati pred žirijem i publikom je i Lana Rubelj iz Splita. Cijele epizode showa bit će dostupne i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji. Iako ima tek 17 godina, Lana se pjevanjem bavi od malih nogu, a iza sebe ima već tri autorske pjesme.

Image
Foto: Privatni album

Od šeste godine pjeva u Udruzi Music Talents Split pod vodstvom mentorice Teane Kovačević, a sa svojim autorskim pjesmama već je osvojila brojne prestižne nagrade. "Sa svojom autorskom pjesmom 'Ne boj se' nastupila sam na festivalu 'Mali Split' gdje sam osvojila 1. nagradu stručnog žirija te s istom pjesmom na međunarodnom festivalu 'Grand Prix Šareni vokali' u Somboru. Sa svojom pjesmom 'Ljubav je odgovor na sve' osvojila sam 1. nagradu stručnog žirija na festivalu 'Dok teče Lašva' u Travniku."

Ove talentirane mlade djevojke mnogi se sjećaju i s RTL-ovih 'Zvjezdica' u kojima je došla do finala sa samo 8 godina, a u 'Pinkovim zvjezdicama', europskom natjecanju u Berlinu, bila je prva predstavnica Hrvatske. Uz sve to, također je nastupila i na splitskoj rivi, na fešti Sv. Duje uz poznatog pjevača Joška Čagalja Jolea.

Što se tiče glazbe koju privatno sluša, kako ističe, to je doslovno sve, ali najviše preferira domaću glazbu i strane pop hitove. A osim pjevanja, Lana svoje slobodno vrijeme provodi kao i svaka druga tinejdžerica - s prijateljima i obitelji, gleda filmove i obožava ples, ali i kuglanje.

"Moj cilj u ovom natjecanju je prvenstveno steći neko novo iskustvo upoznati neke nove ljude i zabaviti se. A potom prikazati sebe u onome što sam ja i u čemu se stvarno vidim u budućnosti. Sve bih učinila za svoju karijeru", rekla nam je Lana o svom sudjelovanju u Superstaru, a za 10 godina sebe vidi na našoj sceni s modernim hitovima: "Da imam svoje koncerte, snimam spotove i izbacujem pjesme." U tome joj želimo najveću sreću!

Image
Foto: Privatni album

A kako će Severina i ostatak zvjezdanog žirija pronaći pravog superstara, gledatelji će doznati u novom RTL-ovom glazbenom megaspektaklu 'Superstar', koji je na rasporedu već u subotu od 20.15 sati na RTL-u. Cijele epizode showa bit će dostupne i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji.

POGLEDAJ I OVO: