'Superstar' Hana progovorila o Aleksandri Prijović: 'Javi se, molim te!'

Polufinalistice 'Superstara' kroz uzbudljivu glazbenu avanturu su se dobro upoznale, sprijateljile pa podijelili ono što znaju jedni o drugima. Andrea Jelonjić i Mia Ribić dijele sobu, a usto su i velike prijateljice, baš kao i Vanessa Kralj te Hana Ivković

BeFunky-collage.jpg
Foto: RTL

Hana Ivković, Andrea Jelonjić, Vanessa Kralj, Mia Ribić, Petar Šegedin, Ivan Vidović Eyevan, Dino Miklaužić i Toni Peruško izborili su polufinale 'Superstara'. Mladi i talentirani glazbenici borit će se u trećoj epizodi 'Superstara' uživo za prolazak u finale - čime će biti korak bliže pobjedi u showu, ali i nagradi od 50 tisuća eura. Izvanredan je to početak glazbene karijere o kojoj sanjaju kandidati, a dok uvježbavaju posljednje detalje uoči treće epizode uživo, otkrili su nam i poneke tajne jedni o drugima.

Polufinalisti 'Superstara' kroz uzbudljivu glazbenu avanturu su se i dobro upoznali, sprijateljili te podijelili ono što znaju jedni o drugima. Andrea Jelonjić i Mia Ribić dijele sobu, a usto su i velike prijateljice, baš kao i Vanessa Kralj te Hana Ivković.

Mia Ribić svoju je cimericu odlično upoznala pa za Andreu ima samo riječi hvale. "Andrea je najveća kulerica, iako se čini ozbiljna, zapravo je 'the coolest'", jasna je Mia. Iako je pretpostavila da Andrea najviše cijeni Tončija, a najviše od članova žirija voli Niku Turković - Zagrepčanka je cimericu Miju iznenadila. "Filip mi je otkriće, totalno je chill". Ribić je otkrila i da je Andrei najveća podrška njezin dečko.

Image
Foto: RTL

Andrea, pak, ima sjajna znanja o svojoj cimerici Miji. "Ona je srce grupe, ima zreo stav, a opet se sa svima zeza i sa svima može. Rekla bih da je očigledno da joj je omiljena u žiriju Nika Turković. Ona joj je nova nada za mlade, buduće generacije. Mia je inače nosila broj 11 u motocrossu, a Nika je izbacila album '11'". Andrea je otkrila i da Miju uvijek iz takta izbaci nepravda i nedostatak fokusa te energije. "Najveća podrška joj je obitelj, a posebno mama", zaključila je Andrea o Miji.

Vanessa Kralj i Hana Ivković velika su si podrška od samog početka 'Superstar' avanture. "Obožavatelji ne znaju da je Vanessa svirala violinu deset godina i da je vegetarijanka već sedam. Tonči joj je najdraži član žirija, a najveća podrška joj je majka", otkrila je Hana o Vanessi. Vanessin duet iz snova bio bi onaj s bendom 'Parni valjak', budući da ih jako često sluša.

Image
Foto: RTL

Lijepe riječi imala je Vanessa o svojoj cimerici Hani. "Ona je ista kao i na televiziji. Dobra je, pozitivna, možda ljudi misle da je to gluma, ali ona je zaista takva i to je jako lijepo. Najveća podrška joj je mama, a duet iz snova joj je onaj s Aleksandrom Prijović", poručila je Vanessa. "Je, Aleksandra, javi se, molim te! Aleksandra Prijović, joj da", zaključila je talentirana Hana Ivković.

Hoće li se cimerice snaći u trećoj epizodi 'Superstara' uživo dobro kao i u zajedničkom životu, pogledajte u subotu od 20.15 sati na RTL-u!