INTERVJU

'Superstar': Luka Veljković otkrio je kako su ga šikanirali zbog pjevanja

Luka Veljković je otkrio svoje dojmove o recallu i osvrnuo se na reakcije svoje obitelji i prijatelja, ali i da od djetinjstva želi biti zvijezda

e121327b574b59995eb5_890652.jpg
Foto: RTL

Briljirao si u recallu u samostalnim nastupima i u grupi. Koliko je bilo izazovno skupiti posljednje atome energije i pokazati najbolje što možeš? 

Ja sam pun energije, kod mene nema stajanja. Nebo je granica i mislim da sam spreman samo za veće od nastupa do nastupa. 

Kakve su reakcije obitelji i prijatelja na prolaz u top 12? 

Obitelj i prijatelji bili su toliko sretni. Nisu mogli vjerovati dok nisam došao kući. Proslavili smo kako treba, ali bit će i poslije još slavlja. 

Jesi li vjerovao da ćeš ovako daleko dogurati? 

Iskreno, i jesam, i nisam zato što uvijek očekujem da dam najbolje od sebe i smatram da to zaslužujem, ali ipak, ovdje je sve do žirija i ne možeš nikad sa sigurnošću reći što će biti. 

Tko ti je glazbeni uzor? 

Imam tisuće glazbenih uzora, doslovno. Među njima su Ariana Grande, BTS, Blackpink, Tomorrow X Together. Ima i dosta repera, jedan od njih je RAF Camora. Svašta slušam. 

Svoj si i ne daš se pokolebati. Je li te itko ikad zadirkivao jer si drugačiji?

Da, dosta su me ljudi u školi šikanirali zbog pjevanja, ali ja od toga nisam htio odustati. Ja sam zbog sebe i dalje pjevao i baš sam sretan što nikad nisam stao jer sam ovako daleko dogurao. 

Ima li nešto što ne znamo o tebi, neki hobi?

Igrao sam tenis od treće do pete godine, a od sedme do 16. godine bavio sam se nogometom i bio sam član švicarskog nogometnog kluba. 

Sve nastupe iz 'Superstara' pogledajte na platformi Voyo