SUPERSTAR

Semir Draganović: 'Supruga mi je vjetar u leđa'

Semir je pred žiri 'Superstara' stigao s pjesmom Željka Joksimovića i oduševio

Semir Draganovic.jpg

Oko Semira Draganovića iz Ključa u Bosni i Hercegovini žiri 'Superstara' nije imao mnogo dvojbe. Čim je pustio svoj dubok glas, bilo je jasno - Semir prolazi dalje. On je mladi glazbenik koji želi da ljudi za njega čuju i da se u budućnosti bavi onime što voli. Odlučio je otpjevati "Zaboravljaš" od Željka Joksimovića, a nakon nastupa odmah je sažeo dojmove za RTL.hr.

"Pod dojmom sam još uvijek. Naravno da sam zadovoljan. Uvijek može bolje, ali zaista sam zadovoljan. Dogodila se jedna stvar koju sam priželjkivao, a to je da sam ih kupio i najbitnije mi je bilo da čuju ono što sam ja otpjevao. To mi je najdraže", rekao je Semir, kojem je cilj da svaku pjesmu osjeti njegova publika u tom trenutku. A publika koja ga najviše bodri je njegova supruga.  

"Moja supruga je uvijek tu, oženjen sam, ona me bodri, mnogo se trudi, vjetar u leđa mi je i to je u suštini najbitnije", zaključio je.

Kako mu je Željko Joksimović promijenio život, ne propustite pogledati u intervjuu. Sve nastupe glazbenog spektakla 'Superstar' ne propustite pogledati na platformi Voyo