Prepoznajete li glazbenicu s fotografije? Još kao mala snimala je s Oliverom Dragojevićem

Ona je danas uspješna glazbenica, a svoj životni put je započela još kao klinka. Možeš li pogoditi tko je preslatka djevojčica s fotografije?

nika.webp

Ako si dobro promotrila fotografiju, vjerojatno ti nije bilo teško prepoznati kako je djevojčica na fotografiji s legendarnim Oliverom Dragojevićem, Nika Turković. Danas itekako uspješna glazbenica odnedavno je i članica žirija megaspektakla 'SuperStar' koji na jesen kreće na RTL-u, a glazbom se bavi od malih nogu. Mnogi se sjećaju kako je Nika još 2004. predstavljala Hrvatsku na dječjoj Euroviziji s pjesmom 'Hej, mali' i osvojila treće mjesto. Nika je u emisiji 'Kad smo bili mali'kanala RTL Kockica otkrila da je njezino djetinjstvo bilo živahno, ispunjeno kreativnošću, a osoba koja ga je obilježila bila je njezina baka.

"S osam godina sam napisala prvu pjesmu na engleskom jeziku, zatim dvije pjesme koje sam prijavila na dječju Euroviziju. To je bilo 2004. godine. Kažu da sam prije propjevala nego propričala. Mislim da me glazba odabrala", rekla je. Rado se sjeti te 2004. godine kada nas je predstavljala u Norveškoj, a kaže kako nije bila previše svjesna što se događa", otkrila je Nika za RTL.hr

Već 2006. godine izdala je svoj prvi autorski album, a tada je snimila i duet s Oliverom Dragojevićem, a ima i fotografiju za uspomenu. Niku ćemo od jeseni pratiti kao članicu žirija u glazbenom spektaklu 'SuperStar'.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.