OD JESENI GLEDAJ NA VOYO!

Nika Turković: 'Luk sam jela kao jabuku'

Ona je jedna od najuspješnijih glazbenica nove generacije, a od jeseni ćemo je gledati u glazbenom spektaklu 'SuperStar' u kojem je Nika jedna od članica žirija.

nika1.jfif

Nika Turković članica je žirija megaspektakla 'SuperStar' koji kreće ove jeseni na RTL-u. Cijele epizode 'SuperStara' bit će dostupne na RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na RTL-u, i to bez reklama!

 Niku je za RTL.hr-a gostovala u video serijalu 'Otkrit ću tebi što znam o sebi' i odgovarala na različita pitanja, pa je tako otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi.

Nika se morala prisjetiti je li rekla: 'Kao mala sam imala mnogo prijatelja.' "E sad ne znam zato što postoje dvije priče. Ja sam stvarno imala puno prijatelja i svi su mi htjeli biti prijatelji nakon što sam pobijedila na dječjoj Euroviziji, ali ja sam kao mala jela jako puno luka i to kao jabuku. I onda sam u jednom trenutku rekla da sam kao jako mala jela toliko puno luka i nisam imala baš puno prijatelja. Oboje je točno, samo zavisi u kojem periodu mog života. Jeste li me znali kad sam jela luk kao jabuku ili poslije nakon što sam pobijedila na dječjoj Euroviziji", objasnila je Nika.

Cijeli video pogledaj ovdje, a glazbeni spektakl 'SuperStar' gledaj na RTL-u i na streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.