OD JESENI GLEDAJ 'SUPERSTAR' NA VOYO!

Majstor hitova otkrio sasvim iskreno: 'Da se nisam počeo baviti glazbom, bio bih probisvijet'

Filip Miletić jedan je od najpoznatijih regionalnih producenata i iza njega su dva desetljeća hitova, a od ove jeseni moći ćemo ga gledati i kao člana žirija u glazbenom spektaklu 'SuperStar'

filip miletić_22.JPG

Proslavljeni regionalni producent Filip Miletić član je žirija megaspektakla 'SuperStar', a iza njega je dva desetljeća veoma uspješne glazbene karijere. Show 'SuperStar' gledatelji će ove jeseni moći gledati i na novoj RTL-ovoj platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama!

Slavni producent i majstor brojnih hitova za RTL-ov TikTok otkrio je neke detalje o sebi, ali se i našalio te dao jedan zanimljiv savjet. "Za početak jedan savjet. Ako ste dobri u školi, nemojte se baviti glazbom. Nažalost, ja nisam bio toliko dobar u školi i onda sam se počeo baviti muzikom. Da se nisam počeo baviti glazbom, vjerojatno bih bio neki probisvijet", rekao je Filip sasvim iskreno.

Duhoviti producent potom je otkrio neke zanimljive detalje o svom glazbenom putu i kako je u glazbi pronašao neku vrstu katarze.

shimmer fallback

"Bavim se dugo glazbom. Od pete godine sviram klavir. Završio sam Muzičku akademiju u klasi Aleksandra Šandorova. Već od malih nogu, pošto sam iz glazbene obitelji, gajim ljubav prema skladanju, prema pisanju pjesama. Tu sam pronašao nekako vrstu katarze što bih preporučio svakome jer svatko od nas mora imati neki svoj ventil u životu. Ja imam dva ventila, to su glazba i tenis. Apeliram na mlade ljude da pronađu svoj taj ventil i topla preporuka - bavite se svi glazbom. Pišite i iskazujte svoje osjećaje jer smo u vremenu kada su ljudi zatvoreni, a treba nam više otvorenosti i više ljubavi i više pokazivanja emocija", rekao je Filip u razgovoru za RTL.hr.

Cijeli intervju pogledaj OVDJE, a glazbeni spektakl 'SuperStar' gledaj od ove jeseni na RTL-u i na streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.