Hrvatski Damiano David stiže u 'Superstar'

Nastavlja se potraga za hrvatskim superstarom, a u novoj, četvrtoj audicijskoj emisiji večeras od 20.15 sati na RTL-u žiriju će se predstaviti 16 kandidata željnih prolaska u daljnju fazu natjecanja.

Ziri Superstara (1).jpg

Mladi ljudi željni uspjeha u 'Superstaru' svjesni su da nema recepta niti trika za uspjeh - zvijezde uvijek blistaju autentičnim sjajem koji u kombinaciji s posvećenim radom dovodi do rezultata. Dobro to znaju i Severina, Tonči Huljić, Nika Turković i Filip Miletić. Prekaljeni žiri 'Superstara' u svojoj potrazi 'u sekundi' prepoznaje talent koji se pred njima nalazi. 

Kada pred žiri stane hrvatski Damiano David, mladi roker autentičnog izgleda i vokala, reakcije u četvrtoj epizodi 'Superstara' neće izostati. Stići će pred žiri i Željko Joksimović iz Bosne i Hercegovine, a jedna izvedba će Filipa Miletića ostaviti u nevjerici. "Morao sam ti prići", poručio je producent kandidatu. 

Image

Severina će, pak, jednoj mladoj i talentiranoj djevojci pokazati kako se nositi s tremom i imati stav kakav nose samo najveće zvijezde. "Imali smo ovu malu psihološku igricu s tobom koja je, eto, izrodila novu tebe, ovaj trenutak, i to je top", zaključio je Huljić. Severina i Tonči uspjeli su, tako, od djevojke s tremom izvući najbolje. 

Kako će izgledati njihove izvedbe i tko je sve prošao u recall, gledatelji će doznati već večeras od 20.15 sati u trećoj audicijskoj epizodi 'Superstara'. Show je dostupan i na platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

POGLEDAJ I OVO