Filip Miletić: 'Strah ne doživljavam kao nešto loše'

Jedan od najupješnijih regionalnih glazbenih producenta jedan je od članova žirija glazbenog spektakla 'SuperStar' koji na jesen kreće s emitiranjem na RTL-u u razgovoru za RTL.hr otkrio je dosad nepoznate detalje o sebi

Superstar 1 - Ziri na okupu.jpg

Proslavljeni regionalni producent Filip Miletić član je žirija glazbenog megaspektakla 'SuperStar', a iza njega su dva desetljeća hitova. Uspješni glazbenik u velikm video intervjuu za RTL.hr otkrio je dosad nepoznate detalje od sebi i svom radu i stvaralštvu.

"Kada počinjem neki novi projekt, uvijek imam neko novo bijelo plantno i krenem crtati po tom platnu. Mora postojati doza nekog straha. Ljudi generalno doživljavaju strah kao nešto loše. Ja ga ne doživljavam. Pretjerani strah nije dobar da te paralizira, ali neka doza straha je dobra. Strah gura naprijed i daje dozu odgovornosti tako da sigurno tu postoji neka doza straha i odgovornosti i kad to budem prestao imati, prestat ću se baviti glazbom", ispričao je Filip, a sve što je još otkrio o sebi pogledaj u videu OVDJE.