GLEDAJ UNAPRIJED NA VOYO!

Ekskluzivno pogledaj prvu epizodu spektakla 'Superstar' na platformi Voyo!

Već sada pogledajte prvu epizodu ovog showa, gdje će se predstaviti kandidati iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz inozemstva

Superstar - ziri na okupu.jpg

Glazbeni megaspektakl koji je stvorio brojne zvijezde diljem svijeta ove subote od 20.15 sati kreće i na RTL-u. Ekskluzivno na platformi Voyo već sada pogledajte prvu epizodu ovog showa, gdje će se predstaviti kandidati iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz inozemstva. Oni su karizmatični, željni novih iskustava, željni novog znanja, kao i da zasjaju pod svjetlima pozornice. 

O njihovim će sudbinama odlučivati četveročlani žiri, zvijezde koje su već godinama, a neki i desetljećima, u prvom planu u regiji - Severina, Nika Turković, Filip Miletić i Tonči Huljić. 

Ono što traže je cijeli paket. "To je specifičnost, osobnost i da vidimo da možda tu postoji netko tko na sceni nedostaje. Mislim da postoje dvije osobe koje iskaču, koje sam upamtio iz prvog kruga. A i jedna je već dovoljna da iskoči u showu. Ima puno solidnih, puno dobrih. Treba znati što se traži. Tražite nešto drugačije od onog što već postoji! Radostan sam zbog činjenice da imamo nešto što iskače", rekao je Tonči Huljić.

Uz talent kojim će iskočiti iz mase, važno je i prepustiti se emociji. Tonči Huljić upravo bi im to savjetovao - da se otvore. Sličnog je razmišljanja i prekaljeni producent Filip Miletić. "Ne treba se bojati emocija, treba ih iskazivati, biti topao. Povlačiti se u sebe je loše za glazbu i umjetnost generalno. Glazba je pokazivanje emocija i to je ono osnovno što bih im savjetovao, da otvore čula, zagrle glazbu, svoj talent i da ga razvijaju", zaključio je Miletić. 

Kriteriji su strogi, a kako vrijeme bude prolazilo, tako će o kandidatima za pobjednika 'Superstara' odlučivati nijanse. Prve nastupe ne propustite pogledati već sada na platformi Voyo. Prvu epizoda glazbenog megaspektakla'Superstar' pratite u subotu od 20.15 sati na RTL-u!