Nove taktike u 'Superparu': 'Nije ugodno biti na dnu, ali ne pada mi na pamet pokušati se nekome svidjeti'

Nakon jučerašnjeg iznenadnog odlaska Darija i Nataše iz showa vrijeme je za početak drugog ciklusa i zadatak u kojem će se muškarci kladiti na svoje partnerice.

Superpar - Ismael i Martina.PNG

Ismael i Martina, koje je ispali par premjestio u sobu Par nijansi sive, propitkivat će motive koji se kriju iza njihove odluke.

''Jedna jedina stvar mi nije jasna – zašto mi?'' pitat će se.

I Tomislav i Karmela, koji su bili na rubu odlaska iz showa, u krevetu će smišljati taktike za nastavak natjecanja. ''Nije ugodno biti na dnu. Nastavio bih se ponašati kao dosad. Ne pada mi na pamet pokušati se nekome svidjeti'', poručit će Tomislav.

shimmer fallback

Enis Bešlagić obavijestit će ekipu kako počinje novi ciklus, a svi parovi opet na raspolaganju imaju 900 eura koje mogu uložiti u izazovima.

''Za ovaj zadatak bit će bitno koliko vas vaša partnerica poznaje – ovaj put ne karakterno, nego i fizički. ''Za ovaj zadatak bit će bitno koliko vas vaša partnerica poznaje – ovaj put ne karakterno, nego i fizički. ''Za ovaj zadatak bit će bitno koliko vas vaša partnerica poznaje – ovaj put ne karakterno, nego i fizički. ''Za ovaj zadatak bit će bitno koliko vas vaša partnerica poznaje – ovaj put ne karakterno, nego i fizički. Bi li vas mogla prepoznati u moru drugih muškaraca, u mraku?'' najavit će tajanstveno zadatak muškom dijelu Enis pa ih pozvati na klađenje.

Tko je kalkulirao, a tko igrao na sigurno i je li itko uspio proći novi zadatak, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati u 'Superparu'.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.