Superpar

Lažne eliminacije spasile Anamariju i Filipa: 'Imali smo više sreće nego pameti'

U današnjoj epizodi 'Superpara' parovi su se nalazili pred zajedničkim izazovom i još jednim izbacivanjem iz showa, a svaki od njih s tim su se nosili na različit način.

Anamarija i Filip_1.PNG

Neki dečki su trenirali, neke djevojke su se šminkale, a neki su bili u dubokim razgovorima. Meri i Davor pričali su o svom odnosu i kako su baš uvijek bili jedno uz drugo te da se zasad dobro drže u izazovima. „Pitanje je kako se sad osjećaju drugi kandidati kad su vidjeli da sam pobijedio mlađe, fizički spremnije, a imam stent i plastiku u kuku. Moje je tijelo oldtajmer, ali ne dam se ja“, rekao je Davor koji bi volio da budu prvi na tablici kako bi mogli napraviti novi raspored soba.

shimmer fallback

Počeo je još jedan zajednički izazov. Anamarija i Filip stigli su prvi i Enis im je objasnio da trebaju proučiti fotografiju i složiti sobu po njoj, a i sami se moraju odjenuti kao likovi na fotografiji. „Da bismo malo zakomplicirali, sliku ćemo podijeliti na dva dijela. Muškarac će imati svoj dio sobe koji treba urediti, a dama svoj. Za gledanje slike imat ćete minutu i 30 sekundi“, rekao je Enis.

shimmer fallback

Anamarija i Filip trudili su se upamtiti što više detalja i naći što bolju taktiku da sve što bolje poslože, a Anamarija se ubacila u petu brzinu i bila brža od Filipa. „Ona kad se uhvati nekog posla, premetat će cijeli stan!“ komentirao je Filip i dodao da će biti svjetsko čudo ako su dobro odradili ovaj zadatak.

shimmer fallback

Verica i Dragan, Veronika i Max te Martina i Ismael sljedeći su se uhvatili ukoštac s fotografijom, a Dragan, kad je vidio kako Verica nosi ormarić, komentirao je: „Moja žena je zvijer - i u poslovnom dijelu, i zajedničkom, i kad sama treba nešto napraviti, i kućanski poslovni, i kuhanje, i obitelj… Nisam mogao poželjeti bolje i to dobiti.“

shimmer fallback

Veronika i Max trudili su se ostati smireni i koncentrirani dok je Martina stala baš kao na fotografiji i samouvjereno rekla: „Sigurna sam nekih 90 posto da sam pozu dobro napravila.“ Verica i Dragan komentirali su kako su se stvarno potrudili, ali da će tek vidjeti kako je ispalo jer su svjesni da je bitna i ona mala doza sreće.

shimmer fallback

Sljedeći su bili Meri i Davor, Anamarija i Drago te Karmela i Tomislav. „Inače kad vidim fotografiju, pamtim detalje i tko je što rekao u kojem trenutku“, rekla je Anamarija dok je Meri dodala kako Davor ima jako dobro pamćenje, no da je ona bolja u detaljima. „Svaka stvar koja je pogrešno dodana je negativan bod“, osvijestili su bodybuilderi u jednom trenutku.

shimmer fallback

Sa zadatkom su krenuli i Azelma i Ismet, koji su otpočetka zadatka bili malo zbunjeni, a Azelmi nije pomoglo ni to što se Enis smijao. „Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti“, komentirao je voditelj dok je Azelmi bila važnija odjeća od razmještaja stvari po sobi. „Znam da imamo bod na haljini sto posto“, rekla je Azelma dok je pričala s Ismetom u čemu su sve pogriješili.

shimmer fallback

Nakon izazova Enis je pročitao bodove; Anamarija i Filip osvojili su 21 bod, Verica i Dragan 24 boda, a Ismael i Martina te Karmela i Tomislav 27 bodova. Na samom vrhu bili su Veronika i Max, što znači da su oni bili pobjednici izazova i dobili su 600 eura! „Meni je danas najsmireniji dan dosad“, komentirala je Veronika.

shimmer fallback

Najlošiji parovi bili su Meri i Davor te Azelma i Ismet. Par iz Bihaća skupio je samo osam bodova dok su Meri i Davor skupili 12. „Ne bojim se eliminacija samo ovisi s kim smo nominirani“, rekla je Azelma. Kad su se svi bodovi zbrojili, prvo mjesto na tablici zauzeli su Veronika i Max, a u eliminacijama su završili Anamarija i Filip te Azelma i Ismet! „Zeznuto je onima koji moraju davati narukvice, a i nama, iskreno“, zaključila je Azelma, a Anamarija je komentirala kako se nalaze u najgoroj kombinaciji koju su mogli zamisliti jer su se baš zbližili s parom iz Bihaća.

shimmer fallback

Nakon dogovaranja počele su eliminacije. Verica i Dragan narukvicu su dali Azelmi i Ismetu, a Karmela i Tomislav - Anamariji i Filipu. Martina i Ismael ponovno su rekli kako za njih odlučuje papagaj Soi, što se nikako nije svidjelo Davoru koji je komentirao da oni nemaju svoj stav. Narukvicu su dali Ismetu i Azelmi, baš kako i Meri i Davor, koji je još jednom naglasio da će uvijek eliminirati jačeg protivnika, a sada je uvjeren da bi Filip grizao u novim izazovima kako se više ne bi našao u ovoj situaciji. Anamarija i Drago narukvicu su dali Azelmi i Ismetu, baš kao i Veronika i Max.

shimmer fallback

Za kraj su Anamarija i Filip premjestili Azelmu i Ismeta u zatvorsku sobu da bi Enis rekao: „Ovo su bile lažne eliminacije“, a oduševljenju nije bilo kraja. „Imali smo sreće više nego pameti“, komentirali su sretni Anamarija i Filip. Eliminacije su bile lažne, ali selidba je bila stvarna. „Ne volim skučene prostore“, govorila je Azelma dok se pakirala, a Ismet je govorio kako je siguran da će spavati kao mala beba. Anamarija i Drago opet su dočekivali nove cimere i nadali su se da ne hrču. „Iskreno, spavat ću na podu idućih tjedan dana, samo da smo mi tu“, zaključili su Anamarija i Filip koji su se preselili u sobu u kojoj su spavali Azelma i Ismet.

Kako će se parovi snaći u novom ciklusu - ne propustite pogledati sutra u novoj epizodi 'Superpara' od 21.15 sati na RTL-u!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.