Karmeli baš ne ide: 'Baš je pošteno pala'

Novi dan u 'Superparu' znači i novi zadatak u kojem su se ovaj put kladili muškarci

thumbnail
Play logo

Enis je natjecateljima objasnio kako je vrijeme za još jedan izazov. Ovaj puta, muškarci će odmarati dok će se njihove ljepše polovice natjecati jedna protiv druge. Muškarci moraju ležati u kadi punoj stajskog gnojiva, a djevojke moraju od točke A do vage prenijeti 15 kilograma ugljena. Ali na putu imaju i prepreku, gredu koju moraju prehodati kako bi stigle do vage. Padnu li s grede, vraćaju se na početak.

Play logo

Enis je izvlačio kuglice s imenima djevojka. Ona koju izvuče mogla je odabrati protivnicu. Karmela je pitala Anamariju želi se boriti protiv nje.

"Nisam joj davao puno uputa jer sam znao da me ne čuje. Nisam je htio dekoncentrirati. Ne mogu ja njoj ništa pomoći zapravo iz kade pune govana" objašnjavao je Tomislav poslije zadatka.

Obje su se uživjele u zadatak. No, Karmela baš ni ovaj put nije imala sreće. Nakon što ju je nekoliko dana ranije njezin Tomislav slučajno udario šljemom po glavi, sada je pala s grede.

Play logo

"Baš je pala pošteno", komentirala je Anamarija.

"Ja to nisam ni vidio", objasnio je Anamarijin partner Filip.

" Taman sam se okrenula i vidjela, pala je. Prvi nagon mi je bio da je idem dignuti, no onda sam rekla ne", objasnila je Anamarija koja je iskoristila prednost i još se ubrzala.

Play logo

"Zabolio me. Rekla sam da ću kraju emisije izaći s invaliditetom. Kaciga, pa porezotine, pa padnem. Po kući se nabijem tu i tamo", zaključila je Karmela

Karmelin pad pogledaj u videu, a 'Superpar' prati od ponedjeljka do četvrtka u 21 i 20, kao i na PLAYU.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.