Uz Voyo prije svih saznaj - sve!

Stiže Voyo: Od ove jeseni omiljene showove i serije gledat ćeš 24 sata prije emitiranja na malim ekranima

Svi sadržaji koje donosi nova RTL-ova platforma Voyo bit će dostupni na svim pametnim uređajima - bez reklama!

rtl showovi.jpg

Voyo je nova RTL-ova streaming platforma koja donosi pravu revoluciju na našem tržištu. Uz Voyo, ove ćeš jeseni moći gledati nove epizode 24 sata prije prikazivanja na RTL-u pa tako i znati pobjednike showova koje pratiš. Uz to, Voyo će se gledati bez reklama, a tu je još i preko 10.000 sati raznih sadržaja tako da svi mogu pronaći nešto za sebe.

Što Voyo nudi i zašto je revolucionaran?

Zamisli kako napeto očekuješ pobjednika SuperStara ili 'Večere za 5 na selu' ili te baš zanima svađa ili zaplet u omiljenoj seriji? Ne trebaš više čekati, zapravo ti treba Voyo. Voyo je nova streaming platforma RTL-a na kojoj ćeš sve nove epizode RTL-ovih showova i serija moći gledati 24 sata prije prikazivanja na televiziji. Uz to, novi će te sadržaj čekati svakog tjedna, a uživati i gledati možeš na svim pametnim uređajima, uključujući Samsung i LG TV. Reklamama smo na Voyu reklu 'zbogom' pa se s njima nećeš morati gnjaviti. Uz to, sve RTL-ove kanale moći ćeš pratiti uživo, a cijena je ista kao za PLAY Premium. RTL-ov novi sadržaj uključuje novu seriju 'San snova', novu sezonu svima drage 'Ljubavi na selu', novi glazbeni spektakl 'Superstar', novu sezonu showa 'Život na vagi', nove epizode 'Večere za 5 na selu'...

Nova serija 'San snova'

shimmer fallback

Nova RTL-ova serija 'San snova' kreće s prikazivanjem ove jeseni, a snimanje je u punom jeku. U glumačkoj ekipi se nalaze legende poput Slavena Knezovića koji je utjelovio glavu obitelji Romić, Antu. Uz Slavena, u novoj seriji glume brojne zvijezde poput Emira Hadžihafizbegovića, Žarka Radića, Ivane Krizmanić, Andrijane Vicković, Tee Šimić te Marka Braića. Jedva čekamo!

Glazbeni spektakl 'Superstar'

shimmer fallback

Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković spremno su dočekali audicije i točno znaju što žele od kandidata. Na ovom raskošnom televizijskom spektaklu vrijedno radi više od 100 ljudi, a snimanja se odvijaju u dva studija. 'Superstar' donosi natjecateljima priliku da osvoje 50 tisuća eura i ostvare svoje snove. Zabava je zagarantirana.

Nova sezona 'Ljubavi na selu'

shimmer fallback

Svima dragi RTL-ov show 'Ljubav je na selu' nastavlja spajati usamljena srca, a tko će to sve sreću potražiti na livadama i poljima gledat ćeš prije svih uz Voyo.

Nova sezona 'Život na vagi'

shimmer fallback

RTL-ov show 'Život na vagi' doslovno mijenja živote natjecatelja, a jedva čekamo vidjeti tko će uspjeti skinuti višak kilograma i promijeniti svoje navike.

Nova sezona 'Večere za 5 na selu'

shimmer fallback

Omiljeni kulinarski show vraća se na TV, a tko će osvojiti najviše bodova, tko će davati niske ocjene ili kalkulirati uz Voyo znat ćeš prvi i uživati dok se susjeda pita kakva će to večera biti poslužena u petak.

Omiljene showove i serije gledat ćeš od ove jeseni na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji, i to bez reklama'.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.