Sretne vijesti: Kiara je bolje i uskoro se vraća kući

Šestogodišnja Kiara Goršić iz Tribunja ljetos je dijagnosticiran iznimno rijedak zloćudni tumor na mozgu. Cijela Hrvatska se ujedinila kako bi sakupili novac za njezino liječenje u Americi, a sada su stigle sjajne vijesti

PXL_201221_91223300.jpg
Foto: Matija Habljak/Pixsell

Kiara Goršić, šestogodišnjakinja iz Tribunja, od prosinca 2021. na liječenju je u San Franciscu. Naime, Kiara je na noge digla cijelu Hrvatsku kako bi sakupila novac potreban za liječenje. Do ljeta 2021. Kiara je bila zdravo i veselo dijete, no onda joj je dijagnosticiran iznimno rijedak zloćudni tumor na mozgu. Ovih dana njezin otac, podijelio je sretne vijesti na društvenim mrežama. Naime, Kiarin tumor se smanjuje.

"Dragi svi, stiglo je napokon dugoočekivano sunce! Iako je sunce u San Fransciscu od samog dolaska, ništa ne može ugrijati kao riječi doktorice kojima utvrđuje da ????? ???????? ? ???? ?????????? ! Ne moramo ni objašnjavati koliko smo sretni, koliko pomiješanih emocija . Uskoro dolazimo doma, zagrliti bake i dide, tetu i malenog psića Flekicu koji nestrpljivo čeka svoju Kiaru i Vitu. Evo jedna fotka sa stavom: ne možeš mi ništa, zločesta kuglice! ❤Vole vas Goršići!"", stoji u objavi u Facebook grupi koja je i pokrenuta upravo kako bi se sakupio potreban novac za liječenje.

Sretne vijesti, razveselile su mnoge, a kako stvari sada stoje Kiara bi već idući tjedan mogla doći u Hrvatsku.

Nadamo se kako će Kiara nastaviti put oporavka i izboriti se kao prava lavica.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.