Najljepši citati

Savršen poklon za klince: 'Mali princ' audioknjiga na hrvatskom

'Mali princ' jedna je od pet najprodavanijih knjiga na svijetu, namijenjena je svim generacijama i zato je RTL Music za sve njene ljubitelje, i one koji će to tek postati, izdao audioknjigu koja je svjetski standard

1920x1080_12.png

Mali princ najpoznatija je novela francuskog pilota Antoinea de Sainta-Exuperyja iz 1943. godine a napisao ju je dok je živio u SAD-u. Prevedena je na preko 290 svjetskih jezika i dijalekata te je prodana u više od 80 milijuna primjeraka.

shimmer fallback

'Mali princ' jedna je od najprodavanijih knjiga na svijetu. Saint-Exupéryjeva novela adaptirana je u raznim medijima kroz desetljeća, a RTL Music je izdao audioknjigu koja spada u svjetski standard.

shimmer fallback

Ovaj savršeni poklon darujte sebi ili svojim najmlađima, koje želite upoznati s Malim princom, ali i upotpunite svoju kolekciju knjiga s najljepšom pričom svih vremena.

shimmer fallback

Audioknjigu u CD formatu uz gratis stolni kalendar za 2021./2022. s 12 odabranih citata i molitvom Malog princa možete kupiti u prodajnim mrežama Tiska, iNovina i Hrvatske pošte po MPC od 49,90kn.

shimmer fallback
shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.