Savjeti što ponijeti na jedrenje

Ako se spremate na jedrenje po prvi puta i kao neiskusan jedriličar ne znate što ponijeti na jedrenje, u nastavku izdvajamo nekoliko savjeta za vas

Savjeti što ponijeti na jedrenje

Evo nekoliko korisnih stvari ako ne znate što ponijeti na jedrenje.

shimmer fallbackNajbolji izbor za jedrenje su kupaći kostimi i jednostavna odjeća. Naravno, to nije sve što treba ponijeti na jedrenje, ali, pakiranje za odmor na jedrilici je jednostavno pa tako i popis stvari koje treba ponijeti.
Na prvo mjesto treba staviti prvu pomoć.
Svakako ponesite osnovni pribor za prvu pomoć, uključujući: tablete za morsku bolest, ako ste zabrinuti za svoje morske noge, sredstva za zaštitu od insekata, anti-histamin (u slučaju uboda/ugriza insekta) i bilo koji lijek na recept – koliko god možete. 
Brodski život je sam po sebi jednostavan te vam je potrebno samo nekoliko dodatnih stvari koje inače ne biste uzeli na uobičajen odmor.

Što treba ponijeti na jedrenje, a što nikako ne smijete zaboraviti?
Naravno, važne osobne dokumente, kao što su važeća putovnica, avionske karte i itinerari, police zdravstvenih i drugih osiguranja, vozačka dozvola i lokalnu valutu te debitne/kreditne kartice. Vrećice s patentom su korisne za spremanje tih osnovnih stvari.

Mala viseća kozmetička torba s ugrađenim ogledalom je korisna za putovanja na jedrilici.

Morate biti spremni i u slučaju ljetne oluje ili pljuska korisno je vodootporno odijelo, a za hladnije večeri ponesite topli prekrivač i tople hlače.

Čepići za uši i maska za oči mogu biti korisni ako ste osjetljivi na zvuk i svjetlo.

Na jedrilici je prostor - ključ i manje = više na brodu. Odmor na jedrilici je bezbrižno i opuštajuće iskustvo, stoga se spakirajte u skladu s tim i kladimo se da ćete s ovim osnovnim stvarima biti spremni otploviti!

Nekoliko majica kratkih rukava, kratkih hlačica. To na prvu izgleda sve što treba ponijeti na jedrenje, ali dodajte još ponešto.
Neka sve bude udobno. čarape, japanke, cipele za palubu, majica dugih rukava i nekoliko ručnika.
A sada kada znate što ponijeti na jedrenje reći ćemo i u što je najbolje spakirati stvari. To je vreća. Vreća za stvari je najbolja torba za pakiranje stvari jer je mekana i lako se može smjestiti na brod.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.