Savjeti kako urediti Instagram profil

Znate li kako urediti Instagram profil? U nastavku donosimo nekoliko savjeta za one koji se žele baviti više ovom društvenom mrežom a nisu sigurni kako urediti Instagram profil

Savjeti kako urediti Instagram profil

Možda vas je zasitila uniformiranost i željeli biste se poigrati malo te se pitate kako urediti Instagram profil, onda je ovo članak za vas.

Odmah ćemo vam reći da službena aplikacija Instagram, nažalost, ne daje nam mogućnosti mijenjanja fontova ali zato možete urediti profil kako vi želite.
Tako iako prilikom izrade korisničkog imena ne možemo birati font na Instagramu možemo se pripremiti na vrijeme  kako urediti Instagram profil.

Image


U odjeljku uređivanja profila, gdje možete promijeniti glavnu fotografiju, postoji mogućnost promjene imena i korisničke prijave (nadimak koji se koristi za autorizaciju i glavni identifikator usluge), kao i navođenje podataka o kontaktu. 

Avatar je lice vašeg profila na bilo kojoj društvenoj mreži, njegov ispravan odabir je posebno važan. Ako niste sigurni kako urediti Instagram profil zapamtite ovaj detalj.
Sliku možete dodati bilo registriranjem računa izravno ili nakon njega, ili jednostavno promjenom u bilo kojem trenutku. Možete birati između četiri različite opcije:

Brisanje trenutne fotografije;
Uvezi iz Facebook ili cvrkut (podložno povezivanju računa);
Snimite fotografiju u mobilnoj aplikaciji;
Dodavanje fotografija iz Galerije ( android ) ili foto filmova ( iOS ).

Ispunite sva polja ili one za koje mislite da su potrebna, dodirnite kvačicu u gornjem desnom kutu da biste spremili promjene i to je sve što treba napraviti ako ne znate kako urediti Instagram profil