Savjeti kako spasiti kremu za kolače

Ako želite dobiti savršenu kremu bez grudica koja se topi u ustima, morate se pridržavati nekoliko pravila. No, ponekad se dogodi da ne ide sve onako kako ste planirali pa morate znati i kako spasiti kremu za kolače.

Savjeti kako spasiti kremu za kolače

Ako želite dobiti savršenu kremu bez grudica koja se topi u ustima, morate se pridržavati nekoliko pravila. 
No, ponekad se dogodi da ne ide sve onako kako ste planirali pa morate znati i kako spasiti kremu za kolače.

Image




Ako na vrijeme osigurate da vam svi sastojci za kremu budu svježi, posebno ako se krema ne kuha, možda vam i neće trebati savjeti kako spasiti kremu za kolače.
Mlijeko se dodaje smjesi malo-pomalo i u tankom mlazu. Nikada nemojte raditi obrnuto pa smjesu dodavati mlijeku ili nekoj drugoj tekućini.

Kad radite kremu, svi sastojci trebaju biti na otprilike istoj temperaturi, ni prehladni ni pretopli. 
Tako će krema ispasti najbolje.
Ali ako u žurbi promiješate sastojke različite temperature sigurno ćete tražiti pomoć kako spasiti kremu za kolače 
Najbezbolnije će biti napraviti novu kremu, a ovu stavite da se ohladi, možda ipak bude jestiva sutra.
Ako nemate više slatkog vrhnja za šlag, bit će krema fina i bez njega. Stavite narančine korice u puding i putar maslac. Moglo bi upaliti.
Nadamo se da ćete ipak imati sreće u izradi kolača i da će vam ovi mali trikovi kako spasiti kremu za kolače ipak biti od neke koristi.