Savjeti kako skinuti umjetne trepavice kod kuće

Znate li kako skinuti umjetne trepavice kod kuće ako niste u mogućnosti to napraviti kod stručne osobe

Savjeti kako skinuti umjetne trepavice kod kuće

Na internetu postoje mnoge lekcije kako skinuti umjetne trepavice na siguran način, a mi ćemo izdvojiti za vas nekoliko savjeta

Znate li kako skinuti umjetne trepavice kod kuće ako niste u mogućnosti to napraviti kod stručne osobe

Jedna od dobrih stvari koje su se dogodile tijekom ove krize uzrokovane virusom je ta da su mnoge žene postale sami svoji beauty majstori. 
S obzirom na to da su nažalost pod utjecajem restriktivnih mjera bili zatvoreni svi beauty saloni, mnoge su se žene morale uhvatiti ukoštac s mnogim problemima pa tako i kako skinuti umjetne trepavice.
Na internetu postoje mnoge lekcije kako skinuti umjetne trepavice, ali iako većinu problema možemo riješiti same, na pitanje kako skinuti umjetne trepavice nešto je teže odgovoriti.
Možete ih jednostavno pustiti i čekati da same otpadnu no postoji i način da ubrzate taj proces

Neke stvari već znate i same. Tako i to da tuširanje toplom vodom, koja stvara paru i vlagu također može pospješiti opuštanje veza umjetnih i prirodnih trepavica, stoga ova metoda ne može odmoći, baš kao ni odlazak u saune ili parne kupelji koje se, kad imate umjetne trepavice, ne preporučuju.

Najbolji savjet kako skinuti umjetne trepavice je da prije spavanja namažete nježno svoje trepavice ricinusovim uljem, ono će djelovati tako da će polako rastavljati vezu umjetnih i prirodnih trepavica.
Zbog toga će umjetne trepavice lakše “otpasti”, a samo ricinusovo ulje pospješuje rast i jačanje trepavica, stoga će biti i izvrsno za oporavak prirodnih trepavica nakon što ste ih “opteretili” težinom umjetnih.

Ako neka 'tvrdoglava' dlačica ostane na vašim kapcima, nipošto je nemojte čupati ili skidati na silu jer ćete oštetiti prirodne trepavice i njihov korijen. Pustite da vrijeme odradi svoje i za dan ili dva one će same otpasti.

Nadamo se i da vam ovi savjeti više neće trebati, ali dobro je da ipak znate kako skinuti umjetne trepavice kod kuće