Savjeti kako sačuvati boju odjeće

Znate li kako sačuvati boju odjeće? U nastavku pročitajte nekoliko trikova koji će vam u tome pomoći

Savjeti kako sačuvati boju odjeće

Često pranje odjeće može dovesti do toga da omiljena žuta majica više nije žuta, a izbjeljivanje boje nije razlog da se omiljena majica prestane nositi.

 Za razliku od bijele boje, sva tamna odjeća blijedi što se više pere. Stoga iz straha da će se boja isprati tražimo savjete kako sačuvati boju odjeće, pa evo ih nekoliko.

shimmer fallback



Ako dodate dvije šalice kave u ciklus ispiranja rublja vaša će tamna odjeća zadržati svoju boju, od crnih traperica, trenirki, donjeg rublja

Gotovo jednako djelovanje ima i crni čaj, ali i papar.

Još jedan način kako osvježiti boju odjeće je da u bubanj s odjećom stavite crni papar. Ovaj trik posebno funkcionira s odjećom crne boje. Crnilo crnog papra, dodat će vašoj tamnoj odjeći crnu nijansu.

A najbolji savjet kako sačuvati boju odjeće koji smo pronašli potrebno je, pomiješati dvije žlice soda bikarbone s dvije žlice bijelog octa. Tu smjesu dodajte u perilicu rublja, u pretinac za omekšivač.

 Za razliku od bijele boje, sva tamna odjeća blijedi što se više pere, a mi se nadamo da će vam ovih nekoliko savjeta kako sačuvati boju odjeće biti od koristi.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.