Savjeti kako ogrlicu uskladiti sa dekolteom

Ako ne znate kako ogrlicu uskladiti sa dekolteom za vas izdvajamo nekoliko savjeta koji će vam pomoći u odabiru ovog modnog dodatka uz koji ćete zablistati

Savjeti kako ogrlicu uskladiti sa dekolteom

Znate li kako ogrlicu uskladiti sa dekolteom ili i vas često muči to pitanje?!
Pa evo nekoliko koraka ka pravom odabiru.


shimmer fallbackOgrlica nije samo komad nakita, ogrlica je detalj koji već sezonama nadopunjuje svaki stil i koji od davnina služi za ukrašavanje najženstvenijeg dijela tijela, a to je dekolte.
Prilikom odabira idealne veliku ulogu ima oblik dekoltea na koju želimo staviti ogrlicu.
Zapamtite da će svaka ogrlica u prvi plan doći tek ako je usklađena s izrezom. Stoga pazite kako ogrlicu uskladiti sa dekolteom.

Također pogrešno odabrana ogrlica može narušiti privlačan izgled dekoltea i vizualno skratiti vaš vrat. 
Da ne biste napravili takve pogreške u kombinacijama koje nosite, evo na što treba paziti kada ne znate kako ogrlicu uskladiti sa dekolteom.

Ako vam je deblji vrat nosite kraće i bogatije ogrlice jednake duljine u kompoziciji s jednim lancem koji ima detalj koji dolazi do crte početka dekoltea. 
Tako ćete vrat optički suziti. 
Ako ste bujnog poprsja bolje će vam pristajati masivnija ogrlica s velikim privjeskom, dok će manja prsa izgledati veće s duljim ogrlicama s privjescima. 

Ako želite li nositi nekoliko ogrlica u kompoziciji prva uvijek mora biti na početku prsne kosti, a posljednja do donje točke na kojoj završava zamišljena linija koja spaja bradavice prsa.

Uz ove savjete kako uskladiti ogrlicu s dekolteom sigurno nećete pogriješiti.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.