Savjeti kako očistiti Google disk

Prostor za pohranu zajednički je za Google disk, Gmail i Google fotografije, ali za nesmetano korištenje je neophodno znati kako očistiti Google disk

Savjeti kako očistiti Google disk

Da biste saznali koliko vam je prostora za pohranu preostalo, na računalu otvorite google.com/settings/storage a kada to provjerite moguće da će vam trebati savjet kako očistiti Google disk

Zapamtite da kada dosegnete ograničenje pohrane na računu, ne možete slati niti primati e-poruke nego morate pristupiti čišćenju a to možete samo uz savjete kako očistiti Google disk.
Da biste provjerili postojeće verzije, desnom tipkom miša kliknite datoteku i odaberite verzije. U prikazanom prozoru možete izbrisati sve izmjene koje više ne trebate. Imajte na umu da Google pogon će se automatski izbrisati stare verzije nakon 30 dana ili kada njihov broj doseže 100. 
Google disk čuva prethodne verzije datoteka i može potrošiti dodatni prostor. Ako ste već dovršili uređivanje datoteke, možete izbrisati prethodne verzije da biste oslobodili prostor.
Odaberite način i oslobodite prostor za pohranu na Google disku, Gmailu i Google fotografijama da biste napravili mjesta za nove stavke.
Također možete pogledati fotografije već pohranjene na usluzi Google+ i smanjiti njihovu veličinu onima koje nude za besplatnu pohranu. To je odličan način kako očistiti Google disk.