Savjeti kako napraviti planer

Ako ne znate kako napraviti planer, a željeli biste ga imati ili napraviti nekome za poklon - evo savjeta kako jednostavno napraviti planer

Savjeti kako napraviti planer


Ne trebate trošiti velike novce na kupnju novog planera. 
Napravite ga sami i pri tome uživajte, a evo i kako napraviti planer.

ImageNabavite bilježnicu ili notes koji će vam se svidjeti i za koji ćete se i emotivno vezati i uredi ga po svojoj želji. 
Naravno da morate biti vezani za svoj planer, jer u njemu ćete pisati tvari koje najviše volite raditi. Samo takav planer bit će onakav kakav bi i trebao biti.
Donosimo vam neke jednostavne i zabavne trikove kako napraviti planer te kako urediti svoj. 

Planer će biti uspješno napravljen ako u njega stavite i neke posebne sitnice i detalje koji će vas motivirati. A što bolje motivira od ispunjavanja vlastitih želja.
Stoga, odvojite posebno mesto u svom planeru za velike i male želje. Ove liste mogu biti različite tematike - ono što želite da postignete do kraja godine, stvari koje želite da kupite, napredak koji želite da ostvarite na nekom polju.
Za početak nacrtajte kvadratiće/kružiće, a želje postepeno popunjavajte i naravno, stavite kvačice na one koje ste ispunili!

Nema ljepšeg planera od onog u koji možete staviti najdraže uspomene i imati ih na jednom mjestu. 
Svakog mjeseca, u svom planeru možete odvojiti nekoliko stranica koje će biti mjesto upravo za ovo - najljepše fotke koje su obilježile taj mjesec, karte s projekcije filma ili koncerta na kome ste bili i slično. 
Nadamo se da ćete i uz ove ideje kako napraviti planer uživati u izradi svog novog planera za 2021. godinu.