Savjeti kako koristiti rukavice za piling

Najbolje je koristiti rukavice za piling namijenjene baš koži lica jer sadrže manje granula, a u nastavku pročitajte više o tome kako koristiti rukavice za piling

Savjeti kako koristiti rukavice za piling

Upotreba pilinga u kućnoj njezi omogućiti će da smanjimo perutanje. Piling lica skida mrtve stanice koje su nakupljene u stratum corneumu (najgornji sloj kože), a nove stanice koje postaju vidljive nakon pilinga daju koži sjajan i blistav izgled. No, morate znati kako koristiti rukavice za piling.

Rukavice za piling, osim za lice,  koristite za masažu cijelog tijela kružnim pokretima, počevši od peta. Četke i slične proizvode za piling koristite za područja koja vam je teže dohvatiti, poput leđa, ramena i stražnjice.

Znate li kako koristiti rukavice za piling?

Grubim i naglim pokretima nećete učiniti ništa bolji piling nego ćete samo izazvati crvenilo i moguće iritacije.
Za piling lica koristite samo proizvode koji su namijenjeni njezi lica jer su nježniji od proizvoda za tijelo. Takve su rukavice za piling lica. Zato i morate znati kako koristiti rukavice za piling.
Bez pilinga koža lica postaje ugasla i izgleda starije,a hidratantni proizvodi se teže upijaju. Najbolje vrijeme za piling lica je ujutro, jednom ili dva puta tjedno. Kružnim pokretima utrljajte proizvod 30-ak sekundi, a zatim isperite mlakom vodom.

Pod tušem, nježno trljajte kožu s rukavicom za piling kako bi uklonili mrtve stanice. Kada osušite kožu, nanesite vašu kremu. Koristite jednom ili dvaput tjedno. to je najbolji način kako koristiti rukavice za piling.